fbpx

Adaugă calendarul cu evenimentele de pe Facebook la care ai spus că mergi.

Nu știu cum funcționează pe telefoanele cu Android (presupun că similar), dar pe iPhone dacă îmi adaug calendarul de evenimente din Facebook, îmi adaugă absolut TOATE evenimentele care îmi apar. Nu are importanță că nici măcar nu am răspuns la invitația trimisă de nuștiu cine… efectiv îmi aparea în calendar.

Practic aveam un calendar mega colorat cu toate tâmpenile.

Totuși, fiind o persoană care vrea să fie cât mai organizată, fără să fac eforturi suplimentare inutile, am căutat o soluție să-mi adag în calendarul telefonului doar evenimentele la care am spus că merg (da, eu sunt genul ăla care dă că merge la un eveniment doar dacă merge, sau în unele cazuri când vreu să urmăresc ce se întâmplă acolo.)

Așdar, fără a o mai lungi am să vă spun cum puteți să vă adăugați în calendar doar evenimentele din Facebook la care ați confirmat că mergeți, nici măcare cele la care ați dat interesat.

De pe calculator (da, știu, e aiurea, dar altă soluție nu am găsit) navigați la secțiunea Events —-> Upcoming, iar în partea dreaptă jos, scrie discret Upcoming Events, click pe Upcoming Events și copiază linkul.

Faceboook Upcoming Events

Acest link ți-l trimiți pe mail, sau cum vrei tu, dar să ajungă pe telefonul tău mobil astfel încât să-l poți accesa. De pe mobil mergi la Settings —> Mail, Contacts, Calendars —> Add Account —> Other —> Add Subscribed Calendar, iar aici face’i paste la linkul copiat (cu tot cu webcal, linkul este de forma: webcal://www.facebook.com/ical/u.php?uid=1011951&key=AQ4Q)

Atât de simplu este.

Bucurați-vă de noul vostru calendar, eu o fac!

 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

TEDxCLUJ 2016 – MYTHBUSTING

Next Post

Cluj, unde ieși la masă cu cei mici… cu întreaga familie?

Related Posts