fbpx

Experiențe împreună, România – Spania

De ceva timp, Nikos, nepotul meu, în vârstă de 7 ani, este un mare, mare fan fotbal. Majoritatea copiilor se uită la desene, el schimbă de pe desene pe fotbal.

Îmi spune toți jucătorii, de la toate echipele, din toată țările. Pleacă de acasă în funcție de programul meciurilor de la TV. Ați prins ideea, da?

Acum câteva luni i-a spus tata că doar eu îl pot duce pe stadion la un meci al iubitei noastre echipe, U Cluj. L-am dus la un meci și a aia a fost cea mai faină zi de meci la care am fost eu.  Fericirea din ochii lui, trăirile, sfaturile, cum cânta alături de galerie, cum certa arbitru, mi-a creat această stare. Nu a mai contat cine câștigă, cine pierde, ce fac jucătorii. Prezența lui pe Cluj Arena mi-a făcut experiența memorabilă.

Când am auzit că România va juca amicalul cu Spania în Cluj-Napoca, mi-am spus că trebuie să fac cumva să-l duc cât mai aproape de jucătorii de fotbal.

Printr-o conjunctură fericită am reușit mai mult decât atât. Au fost selectați (pentru că are un frate mai mare) să facă parte din lotul de copii care îi însoțesc pe jucători pe terenul de fotbal.

Nikos l-a ținut pe Grigore de mână
Nikos l-a ținut pe Hoban de mână
Ianis pe Pique.
Ianis pe Pique.

Credit foto Mircea Roșca

Nikos a dat mâna cu toți jucătorii și cu toți antrenorii.

Practic am devenit cel mai tare unchi din lume, mulțumesc Telekom România!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cluj | Record național: cel mai lung lanţ de susţinători la un maraton

Next Post

O plimbare de câteva ore prin București

Related Posts