fbpx

Cluj Brands Tour

O super initiativa a celor de la TVdece, prin care se propune (printre altele) ca brandurile clujene sa se intalneasca cu onlinerii. Bestiala, chestie … se intalnesc, viziteaza, discuta, concluzioneaza, leaga prietenii.

O super initiativa a celor de la TVdece, prin care se propune (printre altele) ca brandurile clujene sa se intalneasca cu onlinerii.

Bestiala, chestie … se intalnesc, viziteaza, discuta, concluzioneaza, leaga prietenii.

Vorbesc la persoana a 3-a din simplu motiv, ca eu nu o sa pot participa la acest eveniment (auzi ba kane ce sacrificii fac 😛 ). Oricum eu am sa urmaresc pe canalele oficiale toata distractia asta … ceea ce evident ca va doresc si voua!

Oricum, mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata, plus pe facebook.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion Hotel, Autonom,Ludwig Bavarian Bierhaus,Starbucks şi Webfactor


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

OK, e gratis, dar …

Next Post

Parla italiano?

Related Posts

Festivalul International al Filmului de Comedie “Comedy Cluj“

Parca numa’ ieri ma plimbam pe strazile Clujului, nervos fiind de forfota generata de catre oamenii entuziasti ca se duc la un film din cadru’ Tiff’ului, parca numa’ ieri era un trafic infernal din cauza ca aveam piata Unirii inchisa … parca numa’ ieri, imi beam cafeaua, pe fuga, din cauza ca nu faceam fata la ce se intampla … si totusi, asa de departe e acest “parca numa’ ieri” … imi e dor de toata nebunia generata de festivalu’ de film … imi e DOR!
citește mai mult