fbpx

Cel mai groaznic masaj

Am avut parte de el!

Era intr-o superba zi de duminica. Varu’, cu care mi-am petrecut toata copliaria, tocmai ce o venit in prima lui vizita la noi in Cluj… No si ca un bun om ce mi-s, decidem sa mergem sa mancam o ciorba buna, in pita, la Hanul Dacilor. Pentru ca e buna ciorba, nu-i asa?

Bun si in timp ce ne minunam, impreuna cu prietena-sa de cat ii de buna ciorba de fasole cu ciolan afumat in pita, telefonul buburuzei suna, si printre doua guri de bere (Doamne ce bine-i sa bei bere la draft, ziua-n amiaza mare pe terasa) o aud ca zice, da e OK la ora 15.

Era maseurul.

Mai, zic eu, e OK ca oricum am asa un chef nebun sa ma framante cineva.

Odata ajunsi acasa, ma pun pe patul de masaj, si incepe sa ma framante… si nu trec 20 de secunde ca incepe fasolea sa-si faca efectul. Efect amplificat de miscarile maseurului.

Pfff!

Ce sa fac? Stateam incordat, ca nu cumva sa iasa porumbelu’ afara! Hai ca momentele in care imi masa mainile, talpile, capul erau mai linistitoare… adica ma puteam concentra, dar cand se apuca de picioare si ma misca din tot corpul… DUMNEZEULE!

copil cu ochii mari

Nici nu vreau sa-mi amintesc de cata concentrare am dat dovada in momentul in care mi-a masat burta si stomacul! Cred ca daca era un concurs cu tema: cat de mult te poti concentra, cat de mult poti tine porumbelu-n tine, fara sa dai drumul la mirosul de trandafir afara, cu siguranta l-as fi castigat!

Si acum ma ia cu transpiratii, cand imi aduc aminte ce chin am indurat timp de o ora…

poza de aici


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

SMS la 1276 cu mesajul GOG!

Next Post

Reteta perfecta de slabit

Related Posts