fbpx

Comunicarea bat-o vina!

UPDATE: Între timp Nicușor Dan a șters postarea de pe Facebook.

Sunt apolitic, deci nu aș vrea să intrăm în discuția asta. Nu sunt mare fan de glume cu Fuego sau Hrușcă, totuși unele sunt amuzante. În niciun caz nu sunt fanul lor, nici măcar de sărbători.

Cu toate acestea mi se pare greșit din orice unghi ai privi postarea asta.
usr_fuego

Văzut la Cristian Manafu

Nu știu cu ce a greșit Fuego, sincer. Nu știu nici cu ce a greșit USR-ul de s-a supărat omul de la marketing și P.R. … că altfel nu-mi explic cum de i-a lăsat să dea așa ceva.

Da, înțeleg, au o comunicare mai apropiată de tinerii din 2016. Lucru pe care l-am apreciat și îl apreciez. Dar totuși, asta e trist.

Fuego, globurile sunt la tine!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

N-am televizor, sunt superior!

Next Post

Nu știu ce se întâmplă, dar mă simt ca-n 2016!

Related Posts

Nu cred in MLM’uri!

Stii de ce ma ia cu ras isteric, cand aud de MLM’uri, pentru ca toate, dar absolut toate incep cu Nu trebuie sa faci nimic! sa mori tu … t’ai infiintat compania aia in SUA, numa’ asa, ca sa imi vina mie bani, in timp ce raspund la printu’ sulii din tara petrolului, ala ce imi da 37 de milioane de dolari, numa daca accept sa faca transferu’ la mine’n cont … asai? de aia ai infiintat compania … ca eu, sa stau cu fundu’n nisip, si picioarele sa imi fie udate de marea nemarginita din Munte Negru, in timp ce soarele imi bronzeaza obrajii!
citește mai mult