Home » Reteta perfecta de slabit

Reteta perfecta de slabit

Ca is un gurmand cred ca stie toata lumea… ma rog, pe langa familie, prietenii apropiati si voi cititorii mei de zi cu zi, cred ca oricine m-a citit mai mult de doua ori si nu neaparat consecutiv, s-a prins de asta… de faptu’ ca nu-s un simplu mancau, ci ca chiar imi face placere sa manc!

Asa ca va dati seama ca nu am cum sa ma apuc de o cura de slabire… cel putin nu una clasica. Bine, nici nu am cautat eu vreo’ cura de slabire, dar inginer fiind am descoperit una si nu oricum, ci extraordinara!

Deci ma, poti sa mananci ce vrei tu, oricat!

brocoli

Cura asta se bazeaza pe o calitate pe care orice gurmand o are. Poate nu e constient de ea, dar o are. Asa cum avem plamani sa respiram, gura sa mancam, inima sa ne pompeze sangele prin corp… asa avem, toti, fara nici o exceptie, aceasta calitate.

Stii cum iti face placere sa te apesi pe vanataie (placerea aia pe care o simti in mometul in care nu mai apesi pe locul unde te-ai lovit?), sau sa iti smulgi o coasba de pe o zgarietura… o stii? No’, asa e si calitatea asta!

Daca pana acum cateva luni, nu puteam sa adorm pana nu vedeam cum o familie de hiene isi face veacul prin Africa, sau cum o balena albastra se plimba singura prin imensitatea oceanului, sau cum se fac tatuajele in Miami, sau cum se dreseaza un caine… ei bine, acum nu pot pana nu dau pe ceva pot care imi arata retete culinare (Paprika tv e un soi de redtube a retelor, dupa ora 24 is alea adevarate).

Asta-i toata cura de slabire. In fiecare seara, timp de o ora, o ora jumate de ora, stau cu curu-n fotoliu, si salivez ca o fecioara la vederea lui Banderas, uitandu-ma la retete culinare. Cand ma simt balonat, ma mai apuc si de citit bloguri culinare!


comments

8 comentarii la „Reteta perfecta de slabit”

  1. Chiar credeam ca ai ceva solutie salvatoare si vroiam sa fac o comparatie cu solutia gasita de mine, de asemenea un mancau incurabil :))

  2. Pingback: Hai să te întâlnești cu Antonio Passarelli la Street Food Festival - Ciulea's Blog

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.