fbpx

Festivalul International de Stand up Comedy – editia 1, ganduri de final!

Un festival de care Cluj Napoca chiar avea nevoie. Un festival nascut din darzenia lui Nicu Bendea si nebunia celor de la Bossini de a se implica in acest proiect

Aseara, dupa o saptaman plina, s-a incheiat prima editie a Festivalul International de Stand up Comedy. Un festival de care Cluj Napoca chiar avea nevoie. Un festival nascut din darzenia lui Nicu Bendea si nebunia celor de la Bossini de a se implica in acest proiect. Vreau sa-i felicit ca au decis sa sponsorizeze acest festival, chiar daca a fost la prima editie, chiar daca primaria Cluj Napoca nu l-a “validat”. Vreau sa-i felicit ca au vazut dincolo de prima editie, vreau totodata sa le multumesc ca au facut posibil acest festival, pentru ca, nu-i asa, fara ei nu aveam aceasta saptamana plina de veselie-n Cluj. Si le multumesc cum pot eu… in calitate de blogger clujean am pus un banner la mine pe pagina. Nu e mult, stiu.

Am fost prezent in fiecare seara la Casa de Cultura a Studentilor, mai putin la cea maghiara. Cu toate ca acum, dupa ce am vazut ieri filmuletul de final de festival, m-am gandit ca ar fi fost o idee buna sa merg… chiar daca nu inteleg o boaba de maghiara. Mi s-a parut amuzant.

Ma bucur ca au avut un concurs pentru amatori. E un mod superb prin care sa se popularizeze acest domeniu. Personal nu l-am “validat” pe castigatorul votului publicului, Paul Sitea, oricum eu il felicit pentru reusita si curajul de a urca pe scena, de a face ce-si doreste sii urez bafta in continuare. Potential are, nu zic nu. In schimb, mi-a placut la nebunie de Mane Voicu

Mane VoicuUn baiat de 21 ani din Otopeni… localitatea aia de langa Bucuresti, cum ii place lui sa se prezinte. Mi-a placut pentru ca a facut un umor fin, de calitate, fara a abuza de injuraturi. Cu prima ocazie voi  plati un bilet la un show de-al lui!

Andrei Ciobanu a fost o mare supriza pentru mine. Placuta. Si nu ma refer la faptul ca este un comediant bun. Vazusem asta in el de cand era la Cluj, pe scena celor de la Comedica si ma asteptam sa evolueze… Era un lucru firesc si normal (oricum felicitari, a evoluat SUPERB). Surpriza pe care am avut-o a fost cand l-am auzit cantand. Are voce baiatul. Daca s-ar duce la vocea Romaniei ar intoarce cateva scaune. Nu glumesc!

Catalin Bordea, Dan Badea, Sergiu Floroaia, Teo si Vio sunt stand-uperi de care am auzit, i-am vazut/ascultat si sunt buni. Ma asteptam la asta. Ma asteptam sa faca spectacol de calitate. Eram pregatit.

Surpriza mare, a mea, a fost Sorin PârcălabDin punctul meu de vedere a fost cel mai bun comediant care s-a urcat pe scena de la FISC 2013! Mi-a placut umuorul lui.

Mi-a placut cum lega glumele intre ele. Mi-a placut umorul fin si subtil. Mi-a placut limbajul corpului cand zicea o gluma. Mi-a placut starea in care te inducea, inainte de o gluma. Mi-a placut ca a reusit sa tina un show de stand-up fara sa fie vulgar. Mi-a placut!

Daca suntei ignoranti, ca mine, googleiti-l, youtubeiti-l, facebookiti-l si o sa vedeti ce si cum.

Dar cel mai important mergeti la un spectacol de-al lui. Live e cu totul, dar cu totul altceva. Merita!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

E cool sa bei alcool!

Next Post

Cea mai buna mancare de pe valea Ariesului!

Related Posts