fbpx

Ce faci de 1 Decembrie?

O intrebare care imi este adresata inca din 2 Decembrie anu’ trecut …

– Mergi la Alba? Te duci la manifestatiile din oras? Mergi la biuserica? Te duci la discoteca? Mergi la servici? Ti post negru? Dormi ca un porc? … ce faci de 1 decembrie?

Ma, clar! Ma bucur de ziua libera, asta am sa fac! Si cum altfel decat … lenevind?! Leneveala, mi se pare cel mai mare tribut pe care il pot aduce Romaniei … in momentul de fata!

Sunt un om care incearca sa vada toti timpu’ partea plina a paharului, si prin urmare, declar leneveala, ca indeletnicirea principala a poporului, Toata lumea lucra … ca sa po’ sa stea cu burta la soare … nu?

Si atunci de ce nu sa duc eu acesta activitate fix de 1 Decembrie?

tricolor_stema Serios, daca ne uitam in istoria noastra, din cele mai vechi timpuri unu statea … asa incepe povestea: in timp ce ciobanul statea sa se odihneasca, prin spate i se furisa … Sau, in timp ce regele se odihnea, solia intra val-vartej in castel! Ori, in timp ce presedintele isi savura whiskey-ul, un boc ii ciocneste la usa … serios, cred ca pot continua pana in ziele noastre … pana si de ziua muncii avem liber!

Deci? Ce faci de 1 Decembrie?


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Joia asta avem Volcano la cinemateca TIFF

Next Post

Dimineata pe stomacul gol

Related Posts

Sunt printre noi!

Acelasi lucru, da, si mie imi vine extrem de greu sa cred, dar, acelasi lucu’ se intampla si in viata 2.0, extensia mai customizata a vietii patetice, pe care unii o duc … ma rog, cred ca mai corect era lipsa ei .. a vietii … in fine, stiti cu totii ca ei exista printre noi … suntem obisnuiti cu ei … cateodata si noi, niste adevarati integrii, le mai aruncam din cand in cand cate’o buca, pentru a fi cuprinsa de buzele cuprinzatoare a susnumitiilor. Acum, sincer, nu aceasta categorie ma nelinisteste … ca se stie (vorba cantecului!) [...]
citește mai mult