fbpx

Ce faci de 1 Decembrie?

O intrebare care imi este adresata inca din 2 Decembrie anu’ trecut …

– Mergi la Alba? Te duci la manifestatiile din oras? Mergi la biuserica? Te duci la discoteca? Mergi la servici? Ti post negru? Dormi ca un porc? … ce faci de 1 decembrie?

Ma, clar! Ma bucur de ziua libera, asta am sa fac! Si cum altfel decat … lenevind?! Leneveala, mi se pare cel mai mare tribut pe care il pot aduce Romaniei … in momentul de fata!

Sunt un om care incearca sa vada toti timpu’ partea plina a paharului, si prin urmare, declar leneveala, ca indeletnicirea principala a poporului, Toata lumea lucra … ca sa po’ sa stea cu burta la soare … nu?

Si atunci de ce nu sa duc eu acesta activitate fix de 1 Decembrie?

tricolor_stema Serios, daca ne uitam in istoria noastra, din cele mai vechi timpuri unu statea … asa incepe povestea: in timp ce ciobanul statea sa se odihneasca, prin spate i se furisa … Sau, in timp ce regele se odihnea, solia intra val-vartej in castel! Ori, in timp ce presedintele isi savura whiskey-ul, un boc ii ciocneste la usa … serios, cred ca pot continua pana in ziele noastre … pana si de ziua muncii avem liber!

Deci? Ce faci de 1 Decembrie?


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Joia asta avem Volcano la cinemateca TIFF

Next Post

Dimineata pe stomacul gol

Related Posts

Am am, dar oare il vreau?

Evident, ca a intrat in schema si varaianta 2, si anume buburuza nu are semnal, ca no’ stau la bloc de beton, in apartament la noi, po’ sa dea astia cu 10 centrale de la Hiroshima, ca nu avem nici pa’ dracu’ … suntem capitonati, pa mine daca ma suni, si is acasa, traba sa ies de jumate pe geam afara … e foarte simplu’ la noi sa vezi care vorbeste la mobil, iesi in parcare si te uiti in sus … care ii iesit de jumate afara, e clar, vorbeste la telefon … mai avem cativa smecheri, care isi pun “maini libere” si tin telefon legat de coada de la matura, si matura o imping afara … no’ da in fine, asadar, presupunem ca buburuza nu o avut chef sa se intinda peste geam, sau o ramas fara banda adeziva, si nu poate sa isi lege telefonu’… asa ca sun pe fix … hmmm, se pare ca telefonu’ meu e de vina.
citește mai mult