fbpx

3 litri de ulei 5W40

– Buna ziua, spuneti va rog! Cu ce va pot ajuta?

– Buna ziua, fiti amabil, aveti…

– O secunda, alo, salut! Te-am sunat sa-ti spun…

Bai, deci nu pot sa cred, ca am fost asa bou, si nu am crezut-o pe mama, cand imi spunea acum 4 ani sa nu mai cumpar carne de pui din comert … nu imi vine sa cred ca nu o credeam ca astia cresc puii cu injectii … pe langa ca nu are nici un gust carnea aia, mai ii si nesanatoasa … ca norocu’ ca io nu manc atata carne de gaina … tat porcu’i ha’ mai buna leguma, vorba lu’ bunicu’ D-zeu sa-l ierte!

Si cand stai sa te gandesti ce supa faci de pe o gaina batrana,  crescuta cu porumb, in curtea din spate a gospodariei … oa ce foame mi’ … ce satana face asta, de 5 minute vorbeste la telefon

– La revedere!

– Buna ziua, fiti amabili, aveti …

– Buna ziua, 2 secunde va rog!

Hmmm, o gaina batrana, fiarta pe un kil de morcovi, cu unu doi pastarnaci, si hai treca mearga si un patrunjel … incredibil, salivez ca prosu’ prin magazinu’ asta de piese auto … pfff … ce chestie, faci o supa de sta mata-n coada, faci o salata de boeuf … si cat te costa? … plm, un kil de morcovi ii 2 lei, o gaina de la taran o iei cu 20 de lei … cu gaz, cu apa, iesi in 30 de lei … pana la urma nu e chiar asa scump sa manci eco … daca stii unde sa cauti

– Spuneti va rog, cu ce va pot servi!

– Ulei 5W40 aveti?

– Da, la litru, sau la bidon de 4 litri avem

– 3 litri va rog!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. Daniela says:

    Am auzit si eu aseara la stiri dar stai linistit ca tot carne de gaina din comert o sa se manance chiar daca are antibiotice in ea. Nu va schimba nimic asta.

  2. Lavinnia says:

    Ce mai e sanatos in ziua de azi? Nu te mai poti lua dupa nimeni si nimic. Poti doar sa risti si sa incerci de toate si sa decizi singur ce iti face bine si ce nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.