fbpx

Ce aveti cu mine?

Stimate domnule Paszkany, stimate domnule Muresan, vreau sa va spun, ca sunt un simplu cetatean a acestui oras minunat, numit Cluj Napoca … sunt un om, care nu tine neaparat cu U Cluj … faptu’ ca in partea dreapta a blogului am un banner cu aceasta minunata echipa, e din cauza ca o iubesc!

Sa va si spun de ce o iubesc … o iubesc, pentru ca U este pentru Cluj!

Cand o sa intelegeti si dumneavoastra ca o echipa este a oamenilor, si nicidecum a patronilor, atunci, si poate doar atunci, am sa incep sa indragesc si CFR-ul!

Am incercat sa fac acest lucru … am fost si la meciuri in Gruia, pe bune, am fost! Dar, in momentul in care faceti asa ceva

imi este imposibil sa am sentimente pozitive! Serios, chiar doream sa merg la acest meci!

Cati spectatori credeti ca o sa aveti? (va rog sa nu numarati bletele date gratuit, invitatiile oferite, si alte minuni inventate)


6 comments
 1. La cate meciuri Cfr -U ai fost ?
  Motivul e simplu : sa nu mearga fanii u si sa mearga doar cei care au abonamente in Gruia . Daca iti spun ca se lasa cu bataie de fiecare data cand Cfr joaca cu U ( nu invers ) si fanii CFR care nu sunt pusi pe bataie prefera sa nu mearga la meci ( cu toate ca abonamentul e platit ) din acest considerent.
  Paszkany nu e un om prost si nu isi va creste numarul suporterilor la un meci CFR-U .Prin aceste preturi prefera sa isi protejeze fanii actuali .

 2. Salut. Cu tine personal nu au nimic, probabil te considera neimportant, ca pe toti cei care iubesc fotbalul.
  Paszkany si Muresan sunt buni pe partea de business si marketing, dar sunt ignoranti cand vine vorba de interactiunea cu suporterii.

 3. N-au nimic personal cu tine. Vor sa demonstreze ceva.
  Pana una alta, e stadionul lui, poate sa faca ce vrea pe el. Totusi, nu sunt sigur ca asta este cea mai buna idee (ca stadionul sa nu apartina municipalitatii).

 4. N-au nimic cu tine. Vor sa demonstreze ceva.
  Pana una alta, e stadionul lui si poate sa faca ce vrea cu el, dar nu sunt sigur ca asta e cea mai buna optiune (ca stadionul sa nu apartina municipalitatii).

 5. ai vazut?
  A.I.S.C.P., in spiritul ‘fair-play-ului’, protesteaza fata de decizia conducerii de a stabili preturi prohibitive la biletele pentru partida CFR 1907 Cluj – U Cluj.

  A.I.S.C.P., in semn de solidaritate cu persoanele care nu au abonament sau nu isi pot permite sa achizitioneze un tichet la respectiva partida, fie ei ceferisti, simpatizanti sau chiar suporteri ai adversarilor, a hotarat, prin membrii ei, ca nu va intra pe stadion si isi va sustine echipa favorita din afara stadionului.

  A.I.S.C.P. considera acest tip de protest ca fiind unul de bun simt fata de proprii suporteri in primul rand, dar si fata de cei ai adversarilor, si nu in ultimul rand, fata de toti iubitorii fotbalului din Cluj si nu numai, amintind conducerii CFR 1907 Cluj ca fotbalul este un fenomen social, acesta existand in primul rand pentru suporteri!

  Nu ne confiscati stadionul!via

  MA INCLIN IN FATA LOR!
  BRAVO!

  Despre asta vorbeam in articol 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pe astia cine’i reclama?

Next Post

Ce au facut acesti romani cand au vazut un iPhone 4S

Related Posts