fbpx

Pe astia cine’i reclama?

Ma, sunt cateva categorii de vanzatori, care, din punctu’ meu de vedere, sunt de cea mai joasa speta .. serios, nu m’as angaja acolo nici impuscat … sau, daca as avea pistolu’ la tampla, nu m’as cobori la nivelu’ lor … Sa o luam, sistematic, ca un inginer pe hartie, ce’s, cu inceputu’.

Ma, sunt cateva categorii de vanzatori, care, din punctu’ meu de vedere sunt de cea mai joasa speta .. serios, nu m’as angaja acolo nici impuscat … sau, daca as avea pistolu’ la tampla, nu m’as cobori la nivelu’ lor …

Sa o luam sistematic, ca un inginer pe hartie ce’s, cu inceputu’.

Dupa cum bine se stie, femeile insarcinate sunt cu hormonii vraiste … de aici si starile lor … explicabile!

Asadar, o femeie, ce e pe cale sa aduca pe lume progenitura progeniturilor, cu hormonii ajunsi la un nivel … invidiat de actoriide filme deocheate, se afla pe patu’ spitalului … si, din senin, vine la ea un agent din asta de vanzari care ii spune ca, la doar ics euro ii poate recolta doctorasu’ aducator de progenituri pe lume, niste celule stem … celule, care in viitoru’ mai mult sau mai putin apropiat, poate salva viata progeniturii!

Ba, nu ma intelegeti gresit, nu sunt impotriva celulelor stem! Sunt impotriva idiotiilor care merg si incearca sa convinga o viitoare mamica care-i pe punctu’ de a naste … protectia consumatorilor ar trebui sa se autosesizeze!

Serisos, ati stat de vorba cu o viitoare mamica? … pai daca ii spui ca o musca ii poate salva viata colilului ei peste 900 (noua sute) de ani si ca musca respectiva o poate cumpara doar inainte de nastere … nu mai sta pe ganduri, vinde casa si o cumara!

In aceiasi oala ii bag si pe preotii care umbla prin maternitati si le boteaza copilasii la super preturi … sa nu moara neudati … pffff ce bani fac astia! Si nu in ultimu’ rand, fotografii de maternitate … bai ce te santajeaza astia … uaaaa!

Serios, nu se autosesizeaza protectia conumatorilor?


1 comment
  1. diferenta intre cei cu celulele stem si ceilalti enumerati e ca in cazul celulelor stem chiar daca le-a recoltat poti sa nu le platesti 😉 Plata se face doar dupa ce sunt analizate si se constata ca prelevarea a reusit 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Verii

Next Post

Ce aveti cu mine?

Related Posts