fbpx

Nepoți de Crăciun, ediția 8 – gânduri de final

A fost cea mai solicitantă ediție de până acum. Nu mă plâng, din contră, mă laud 😀 Mă laud că am fost atât de ocupat, încât nu am mai reușit să comunic eu pentru Nepoți, astfel că Ada, noua noastră colegă de la Magic People, a preluat toată această muncă.

În această ediție ne-am propus și am reușit să străbatem peste 1.000 KM pentru a ajunge să-i colindăm pe cei 3.087 de bunicuți din cele 4 județe (Alba, Cluj, Mureș și Sălaj) vizitate de noi.

În plus, pentru că anul acesta am avut parte de o implicare activă, nu doar din partea cele 23 de companii care s-au alăturat proiectului Nepoți de Crăciun – ediția 8, ci și din partea voastră, am reușit să donăm o parte din alimente necesare proiectelor susținute de prietenii de la: O masă Caldă, Serviciul de Ajutor Maltez și Misiunea Umanitară pentru Copiii Străzii și Oamenii Nevoiași Florești.

Campania din acest an s-a extins pe durata a 9 zile și a debutat în 3 decembrie la Platinia Shopping Center, unde am avut parte de spectacole la scenă (teatru de păpuși, magie, dans și muzică), photobooth cu personajele de poveste ale ienrni, ateliere de creație pentru toate vârstele (2 – 99 ani) și multe, multe alte surprize (album foto ZIUA 1- Colectarea alimentelor).

După care am intrat în depozit și timp de 2 zile am sortat alimentele donate de voi și de prietenii noștri, fără de care cu siguranță nu am fi reușit să ne depăsim obiectivul:

În 4 decembrie am participat cu mare drag la Betfair Christmas Charity Fair, unde, practic, am avut plăcerea să hrănim cu bucate tradiționale (jumări, cârnaț, șoric, sarmale, dulceață, cozonac etc) angajații companiei. Ne-am simțit bine alături de ei și după zâmbetul pe care-l afișau după ce se înfruptau din bunătățile puse pe masa lor, spunem că și ei s-au simțit extrem de bine.

Următoarele 7 zile au fost dedicate colindatului și împărțirii cadourilor. A fost senzațional, am întâlnit oameni minunați care își dedică timp vârstnicilor! Mare lucru, din păcate, în zilele noastre. Ne bucurăm, în primul rând, pentru că astfel putem să ducem, la anul, și mai departe proiectul Nepoți de Crăciun.

Luna aceasta nu i-am lăsat deloc pe bunicuți să se relaxeze 😀 Am mers la Pensiunea La Mesteceni unde am implementat un nou proiect: Tradiții de iarnă (vă vom spune mai multe despre ce e vorba în săptămânile ce urmează), pe scurt: am invitat câțiva copilași de la școala primară din Sălicea, care ne-au colindat și i-am colindat, am făcut ce făceau bunicii și părinții noștri de Ignat, am mâncat și ne-am simțit bine.

Chiar dacă au o vârstă, ne mândrim cu bunicuți de 92 de ani, bunicuții nu pot să primescă ceva de la noi (indiferent că e vorba de un cadou sau de un gând bun) fără să mulțumească și anul acesta i-am ajutat să pună în scenă un spectacol de mulțumire.  Spectacolul de colinde și obiceiuri tradiționale de iarnă a fost pus, anul acesta, în scenă de către Centrele de Zi pentru Vârstnici nr 1 și 2 din Cluj-Napoca.

În încheiere aș vrea să le mulțumesc voluntarilor, care chiar dacă anul acesta au fost mai puțin decât anul trecut, au fost extrem de dedicați și implicați, astfel încât rezultatele au depășit puterea de muncă preconizată.

Să-i mulțumesc lui Fred Dwe, care de 3 ediții este fotograful oficial Nepoți de Crăciun (anul acesta a fost singur pe baricade toate zilele, de dimineața până seara), lui Alex Cârlan, videograful pe care l-am descoperit anul acesta la LollyBoom și care în măriminia lui a decis să se alatăure proiectului în mod voluntar, astfel încât toată acțiunea să fie documentată și video, mai puțin evenimentul public din data de 3 decembrie 2017, care a fost imortalizat de către Ioana Băilă, cărieia îi mulțumesc pentru tot!

Chef Horia Șimon, merci, fără tine nu aveam cum să hrănim cele 600 persoane de la Betfair 😀

Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc entităților juridice care au decis să se implice activ și au pus umărul pentru ca ediția cu numărul 8 a proiectului Nepoți de Crăciun să facă saltul de la vis la realitate!

#Nepoti de Craciun ediția 8 – un eveniment livrat de către FAN COURIER
Parteneri: Agentia TAS, Class Fiscal Consulting, Platinia Shopping Center, Mega Image, Ciorchin, Dames, e-ON, Farmaciile Dona, Fantasmagia, MTC, Betfair, Away Club, Charlie Upstairs, Cluj Hub, Daisler, Ecosys, Fundatia Vodafone, Roata, Select IT, SamMills Distribution, Vitrina Advertising
Ateliere creative: Dana Bogdan-Kids Party Planner- Crafting Memories în colaborare cu Mamprenoarele

Un mulțumesc special merge către Ioana de la Vitrina pentru că mi-a suportat absolut toate nebuniile și a reușit nu doar să rezolve unele dintre problemele pe care un proiect de anvergura Nepoți de Crăciun le ridică, dar, fără să fie obligată nici măcar social, să vină cu câteva idei de îmbunătățire a proiectului. Mulțumesc!

#ÎmpreunăSuntemNepoțiDeCrăciun!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Resurse utile #011: Lista numelor de domenii asociate unei adrese de e-mail la ROTLD

Next Post
Platinia Cooking Battle: X-masEdition

Platinia Cooking Battle: X-mas Edition

Related Posts