fbpx

Ce au facut acesti romani cand au vazut un iPhone 4S

Asta a fost un titlu controversat in ultimele zile!

Adevarul gol golut, este … imi pare rau ca sunt nevoit sa dezvalui asta Zicu-le, un parteneriat intre BOR si trio-ul format din cei patru magnifici (da ba, e intentionata faza): je – hala cu camera, Alex Ursa – cu ideea, Coste si Zicu – actorii de ocazie (dupa cum bine au fost numiti in unele aparitii media)!

Acest parteneriat, s-a concretizat prin afisarea pe telefon, a ultimului articol de pe trollnews:

trollnews 

Asta asa, pentru cei care au lasat comentarii idioate pe youtube, Libertatea, Realitatea, Capital, Gandul, Go4it, 220, Vplay: 1, 2 si 3 … si restu’, ca sincer nu am mai avut chef sa caut pe unde o mai lasat lumea comentarii idioate!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce aveti cu mine?

Next Post

U pentru Cluj!

Related Posts

Defensive drive

Spre surprinderea mea, partea teoretica nu a fost una plictisitoare, din contra, cei trei magnifici: Bogdan Marisca, Daniel Ungur si Vlad Cosma au reusit, sa faca dintr’un curs teoretic, o adevarata dezbatere, in care ni se argumentau fiecare raspuns! Ceea, ce, din punctu’ meu de vedere e un mare plus (provin dintr’o familie de profesori: mama, tata, matusa; si stiu ce inseamna un pedagog bun!) Dupa partea teoretica, unde ni s’au explicat extrem de multe chestii utile, gen atacarea unei curbe, ce se intampla, fizic vorbind, cand franam, sau ce se intampla in derapaj, a urmat, mult asteptatat parte practica.
citește mai mult