fbpx

Ce au facut acesti romani cand au vazut un iPhone 4S

Asta a fost un titlu controversat in ultimele zile!

Adevarul gol golut, este … imi pare rau ca sunt nevoit sa dezvalui asta Zicu-le, un parteneriat intre BOR si trio-ul format din cei patru magnifici (da ba, e intentionata faza): je – hala cu camera, Alex Ursa – cu ideea, Coste si Zicu – actorii de ocazie (dupa cum bine au fost numiti in unele aparitii media)!

Acest parteneriat, s-a concretizat prin afisarea pe telefon, a ultimului articol de pe trollnews:

trollnews 

Asta asa, pentru cei care au lasat comentarii idioate pe youtube, Libertatea, Realitatea, Capital, Gandul, Go4it, 220, Vplay: 1, 2 si 3 … si restu’, ca sincer nu am mai avut chef sa caut pe unde o mai lasat lumea comentarii idioate!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce aveti cu mine?

Next Post

U pentru Cluj!

Related Posts

BCR, refinantare?

Printre ei, si eu. Si bineteles, ca primu’ pas, a fost catre BCR, ca doar la ei aveam creditu’ (ma gandeam ca scap de niste comisione: gen taxa notar, ipoteca … ca plm, se putea face un act aditinal), asa ca imi depun dosaru’, si imi spune ofiteru’ de credit ca ii pa vine, te refinatezi clar, in doi timpi si trei miscari, asteptam numa sa vina cu stampila rosie de la Bucuresti pa el … tate’s bune, nu iti fa griji … si vine, cu stampila rosie, da nu aia buna, aia cu respins, si incep sa fac scandal, ca de ce … de ce plm ati respins dosaru’? Fiti domni si dati’mi un motiv. Ca doar va obliga legea, voi imi cereti mie aia, aia si aia, daca le indeplinesc imi dati creditu’, nu? No’ io am plus aia, plus aia, si plus aia, de ce nu imi refinantati creditu’? … si toata chestia asta o durat vreo’ 3 luni, am facut vre’o 3 plangeri .. fara sens, acelasi raspuns cretin: nu va incadrati .. si io ii intrebam ce anume nu e bun …
citește mai mult