fbpx

Ce tort crezi ca ai de ziua ta?

Se intampla anu trecut!

Nepotu’ mai mare, avea nu mai putin de 4 anisori, mare MARE fan a tot ce inseamna spider man!

foto by fotoanonimIncepand de la cana si termninand cu parasolarele, tot, dar ABSOLUT tot trebuia sa aibe legatura cu spider man. Daca nu avea ceva… orice cu spider man, nu era bun, nu se folosea. Nici de mancarea nu se atingea daca nu era servita in farfuria cu spider man!

So’, de ziua lui, evident ca s-a facut o petrecere tematica (nu cred ca mai are sens sa va spun care era tema) si inainte sa apara tortul, mama lui (aka sora-mea), mandra (atat de nepot cat si de reusita petrecerii – sa stiti ca nu e usor sa multumesti un copil de patru ani… fara sa mai punem la socoteala ca-i fan de spider man!), il intreaba pe nepot in gura mare (asa ca sa auda toata lumea, mai ales copiii care faceau o galagie infernala):

– Ce tort crezi ca ai de ziua ta?

Iar nepotul, de o naturalete pe care doar un copil o poate avea, isi da jos masca de spider man, se inoarce catre ea, isi scoate manusa de la costumul de spider man, isi sufleca putin maineca de la acelasi costum de spider man, si cu mana in sold, acoperind putin panza de paianjen care ii atarna, zice:

– De carnat?


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Avem nevoie de ACTA?

Next Post

Cluj-Napoca, oras cu acoperire Gimmy

Related Posts