fbpx

U pentru Cluj!

Cluju-i fain fara doar si poate … incepand de la minunatu’, destul de obscuru’ Muzeu’ a Farmaciei, continuand cu superbele festivaluri care impanzesc orasul de-a lungul anului (TIFF, Comedy Cluj, Filmului Francez, etc) si terminand cu sufletu’ mare a clujenilor, nu gresesc deloc cand spun: Cluju-i Cluj!

Cluju-i fain fara doar si poate … incepand de la minunatu’, destul de obscuru’ Muzeu’ a Farmaciei, continuand cu superbele festivaluri care impanzesc orasul de-a lungul anului (TIFF, Comedy Cluj, Filmului Francez, etc) si terminand cu sufletu’ mare a clujenilor, nu gresesc deloc cand spun:

Cluju-i Cluj!

Ni ce fain il prezinta si Laviniu Lazar

De ceva timp, Fundatia Comunitara Cluj alaturi de F.C. Universitatea Cluj lanseaza prima campanie de strangere de fonduri pentru crearea Fondului U pentru Cluj! In cadrul acesteia, vor fi scoase la licitatie cele 12 tricouri prezentate de jucatorii U Cluj la meciul desfasurat pe Cluj Arena in 11 octombrie 2011.

“Povestea acestor tricouri incepe in 1946, cand echipa s-a intors in Cluj, echipa fanion a orasului era Vassas – echipa muncitoareasca. S-a organizat un meci intre cele doua. Doar ca jucatorii de la U, aveau doar hainele din razboi. Ei au cerut niste haine pentru a juca. Atunci, administratorul stadionului, Komaromi Sandor, sau Soni Bacsi, i-a luat pe patru fotbalisti cu el, printre care si Mircea Luca si le-a spus:

– Vino Mircea, v-am pastrat echipamentul. L-am ascuns in lazi acoperite cu paie, pentru ca stiam ca va veti intoarce!

U Cluj a castigat apoi acel meci cu 4-0. Acel meci a insemnat recastigarea titlului de echipa fanion a orasului.”

via

Asadar … totul pentru Cluj!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce au facut acesti romani cand au vazut un iPhone 4S

Next Post

Joi aceasta avem: The Way Back

Related Posts

Intalnire la nivel … bavarez

Cei care ma cunosc stiu cat sunt eu de inebunit dupa berea nefiltrata, in special aia de grau. Cei care nu ma cunosc, probabil ca si’au dat seama de acest lucru in urma articolelor publicate cu tagu’ bere nefiltrata, cei care nici nu ma citesc … sa o faca! Amu’, ca orice om ahtiat dupa cele mai sus expuse, va puteti da seama, ca in momentu’ in care Alexandra Craciun m’o intrebat daca sunt dispus sa merg la o degustare de bere … bavareza, pulsu’ o inceput sa bata, precum pistoanele dintr’o masina accelerata la maxim!
citește mai mult