fbpx

U pentru Cluj!

Cluju-i fain fara doar si poate … incepand de la minunatu’, destul de obscuru’ Muzeu’ a Farmaciei, continuand cu superbele festivaluri care impanzesc orasul de-a lungul anului (TIFF, Comedy Cluj, Filmului Francez, etc) si terminand cu sufletu’ mare a clujenilor, nu gresesc deloc cand spun: Cluju-i Cluj!

Cluju-i fain fara doar si poate … incepand de la minunatu’, destul de obscuru’ Muzeu’ a Farmaciei, continuand cu superbele festivaluri care impanzesc orasul de-a lungul anului (TIFF, Comedy Cluj, Filmului Francez, etc) si terminand cu sufletu’ mare a clujenilor, nu gresesc deloc cand spun:

Cluju-i Cluj!

Ni ce fain il prezinta si Laviniu Lazar

De ceva timp, Fundatia Comunitara Cluj alaturi de F.C. Universitatea Cluj lanseaza prima campanie de strangere de fonduri pentru crearea Fondului U pentru Cluj! In cadrul acesteia, vor fi scoase la licitatie cele 12 tricouri prezentate de jucatorii U Cluj la meciul desfasurat pe Cluj Arena in 11 octombrie 2011.

“Povestea acestor tricouri incepe in 1946, cand echipa s-a intors in Cluj, echipa fanion a orasului era Vassas – echipa muncitoareasca. S-a organizat un meci intre cele doua. Doar ca jucatorii de la U, aveau doar hainele din razboi. Ei au cerut niste haine pentru a juca. Atunci, administratorul stadionului, Komaromi Sandor, sau Soni Bacsi, i-a luat pe patru fotbalisti cu el, printre care si Mircea Luca si le-a spus:

– Vino Mircea, v-am pastrat echipamentul. L-am ascuns in lazi acoperite cu paie, pentru ca stiam ca va veti intoarce!

U Cluj a castigat apoi acel meci cu 4-0. Acel meci a insemnat recastigarea titlului de echipa fanion a orasului.”

via

Asadar … totul pentru Cluj!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce au facut acesti romani cand au vazut un iPhone 4S

Next Post

Joi aceasta avem: The Way Back

Related Posts