fbpx
Workshop Instagram @ Storia Cluj

Câteva cuvinte după Workshop-ul de Instagram de la Storia susținut de @Adelicious

Particip (în cazul acesta organizez) la workshop-uri din cel puțin două motive:

  • Învăț lucruri noi
  • Mă conectez cu oameni

Nici workshop-ul de Instagram susținut de @Adelicious.ro la Storia nu a fost o excepție.

Printre altele, Adelicious ne-a povestit despre cum și-a descoperit pasiunea pentru mâncare, despre profunzimea simțurilor și cum un preparat ți le atinge (simțul vizual, olfactiv, tactil, gustativ și chiar auditiv), despre eticheta în restaurant și comportamentul nu doar a celor care ne întâmpină, ci chiar al nostru, oaspeții localului.

Eu cred cu tărie că în această industrie pentru a face o recomandare credibilă trebuie să ai opinii educate, acumulate atât dintr-o experiență bogată (degustarea multor bucătării și preparate), cât și educate propriu zis, respectiv educate formal prin intermediul școlilor și instituțiilor de profil. 

Adela Rusu, @Adelicious.ro
https://www.instagram.com/p/BqrRxZrjOjf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Știți că domeniul HoReCa este un domeniu drag mie, un domeniu din care fac parte de cealată parte a mesei (aștept farfuria pe masă), drept urmare fac tot posibilul să ajut la creșterea acestui domeniu. Să ne educăm și noi clienții, oaspeții localului, nu doar HoReCa-rii.

Sunt conștient că fără un public educat, acest domeniu nu are cum să crească. Nu avem o cultură în această direcție, prin urmare trebuie să facem în așa fel încât să lăsăm noi o moștenire pe tema asta.

Mi s-a parut o seara foarte foarte reusita, foarte ”altfel” si sunt extraordinar de bucuroasa ca am marsat la aceasta oportunitate.

Cu ocazia asta am cunoscut si cativa oameni frumosi de la care simt ca am avut si inca am multe de invatat si sper sa ramanem in contact pe viitor.

Ca un bonus palpabil, pe langa experienta care va ramane mereu cu mine, voi participa zilele urmatoare la o conferinta despre nutritie organizata de doua dintre fetele invitate si unde mancarea e adusa de o alta invitata 🙂

So networking at its best, made possible by Ciulea.

Lucia Artiton

Am fost, am ascultat-o pe Adelicious, am băut un pahar de vin / prosecco, am degustat una dintre cele mai bune pizza din Cluj.

Adela ne-a povestit despre experienta ei cu restaurantele, cum a luat nastere pizza si despre cum sa lasam un feedback corect.

A fost foarte buna interventia lui Calin despre feedback si ce se intampla in spatele unei afaceri. A aratat deschidere spre public si personal apreciez acest lucru mai ales ca e si un om muncitor.

Laszlo Nagy, Stilmasculin.ro

Acum revenind la pizza, ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost faptul ca am avut posibilitatea de a degusta o pizza de specialitate, pregatita si servita chiar in fata mea (acest aspect il consider foarte important cand vine vorba de un restaurant cu mancare de specialitate).

Compozitia mi s-a parut echilibrata d.p.d.v al aromelor, ingredientelor si gustului.

M-a impresionat aspectul pizzei intrucat ingredientele au fost dozate atat cat trebuiau pentru a lasa blatul sa creasca dar fara a incarca in mod inestetic si inutil blatul; am putut sesiza faptul ca ingredientele sunt de o calitate superioara si ales cu grija pentru ca persoana care se bucura de pizza sa poata sa simta cate un pic din fiecare aroma a acestora. 

Asezonarea preparatului servit, cu un vin echilibrat ca gust si culoare, a completat intr-un mod fericit meniul si a creat o ambianta deschisa schimbului de idei si comentarii.

Alexandra, Food Ilicious Blog

Pe scurt, ca să concluzionez și totodată să o citez pe Mădălina Alexa – foodandtravel.ro:

Mi s-a parut un eveniment chiar reusit.

Totuși, nu aș vrea să închei articolul fără să-i mulțumesc Adei și lui Vali pentru că fără ajutorul lor acest workshop nu avea loc. Lui Călin de la Storia Cluj pentru deschiderea de care a dat dovadă (ne-a pus la dispoziție spațiul și întreaga consumație) și nu în ultimul rând lui Andrei și David pentru materialele foto / video.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Masă în doi: Blend. Brews & Bites

#MasăÎnDoi: Blend. Brews & Bites

Next Post

Street FOOD Festival Christmas Goodies revine la Cluj

Related Posts