fbpx

Gogul tau personal

A ajuns Cristian Gog in Cluj… si s-a intalnit cu nepotu’.

Printre altele nepotu e mare, mare fan de-a lui Gog

Va puteti imagina cum s-a laudat la gradinita ca el il cunoaste pe Gog, ca el are o lingura de la Gog, ca Gog e prietenul lui… lucruri normale, nu zic nu!

No’, dupa cum va spuneam s-a intalnit cu el, dupa cateva discutii de viata dintre care amintesc: ce o sa faci cu banii castigati, cum te simti, io zic sa-ti cumperi o masina, si alte asemenea sfaturi, chiar inainte sa plece in dormitor, se intoarce catre el, si cu o mutra grava, ii spune:

– Auzi, eu m-am gandit, cred ca ar trebui sa vii intr-o zi sa ma duci la gradinita!

Ma, voi va dati seama ca nepotu’, care nu are nici sapte ani, o surprins intr-o singura fraza, filosofia de viata a noastra… a oamenilor mari?

Serios, cine nu are vrea sa mearga la “locul de munca” cu Gogu’ lui? Cine?


1 comment
  1. Daca e cu lista, eu am vreo cateva colege (a se citi toate!) care ar fi putin fericite (a se citi extrem de!) sa il cunoasca (a se citi fiecare ce vrea!). Te rog sa ma notezi 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Un adevarat showman!

Next Post

Gasiti diferenta

Related Posts

Azi iubim!

Pentru ca sunt mult prea multe chestii faine care se intampla in jurul nostru, iar noi nu vedem din cauza ochiilor, pentru ca vreau sa vad partea plina a paharului, pentru ca afara e soare, pentru ca dis de dimineata cefeaua a fost amara si rece (exact cum imi place mie), pentru in trafic un taximetrist m’a lasat sa trec in intersectie, pentru ca o batranica a zambit in timp ce stateam la coada sa imi cumpar covrig cu susan, pentru ca iaurtu’ a fost acru, pentru ca buburuza simte la fel, pentru ca telefoanele suna in nestire, dar de cealalta parte a firului aud voci blande, voci de oameni
citește mai mult