fbpx
Workshop instagram cu_@Adelicious la Storia

Workshop Instagram: fotografie culinară

Instagram, așa cum v-am mai spus, este din punctul meu de vedere cea mai folosită rețea de socializare în momentul de față și cred că este și cea mai utilă (atât pentru companii, cât și pentru noi, utilizatorii de rând).

Folosesc InstaStory pentru a comunica ce fac în secunda asta, în acest moment, ACUM. Iar postările de pe Instagram (din news feed) sunt despre experiențele trăite, fără să fie constrânse de momentul în care au fost trăite.

https://www.instagram.com/p/BoCNNx1jWYu/?utm_source=ig_web_copy_link

Fotografia culinară cu @Adelicious

Nu știu câti dintre voi o urmăriți Adelicious, dacă nu, vă recomand cu drag să o faceți, personal o urmăresc din două motive mari și late:

  1. Îmi dă idei unde și ce să mai mănânc prin oraș.
  2. Îmi place, vizual vorbind, ce și cum postează

Drept urmare am fost extrem de încântat când a acceptat nu doar să vorbească despre pasiunea ei, ci să susțină un workshop pentru Instagram care are ca temă fotografia culinară.

Locație: STORIA – Cucina Centrale

M-am bucurat și mai mult după ce am avut o discuție cu echipa de la STORIA – Cucina Centrale și mi-au spus nu doar că ne primesc la ei în pizzerie, dar că ne și sponsorizează cu tot ce înseamnă ”subiect” pentru fotografie. Practic costul acestui workshop, care se ridică undeva la 200 lei /  persoană, este suportat în totalitate de STORIA.

Bun, fără să o mai lungesc, avem 10 locuri disponibile, dacă vreți să vedeți cine se află în spatele contului de Instagram Adelicious, dacă vreți să o ascultați cu câtă pasiune vorbește de despre mâncare, vin, eticheta la masă, comunități și, binențeles, food photography. 

Perioada pentru înscriere s-a încheiat. Ne vedem la workshop

Vă puteți înscrie până în data de 15 noiembrie 2018, ora 23:59. Având în vedere că locurile sunt limitate, vom face o selecție a celor care vor să participe, așadar prima și singura condiție pentru a vă putea lua în calcul este să aveți profilul de Instagram public.

📸 Workshop Instagram: Fotografie culinară
📆 22 noiembrie 2018, ora 18:00
🍕 Storia: Piața Unirii, 16

Acest workshop este organizat în colaborare cu Val Vesa & Andrada Mureșan, cărora vreau să le mulțumesc pentru tot ajutorul și, evident, Adelei care a acceptat să-l susțină și nu în ultimul rând oamenilor de la Storia nu doar pentru că ne găzduiesc, dar și pentru că au încredere în noi și sunt deschiși la nou.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
concurs hipMenu - voucher Gratuit

hipMenu – sau unde mâncăm bine în Cluj

Next Post

Resurse utile #013: Cum activezi funcția 3D Photo pe Facebook

Related Posts

Urasc scuteristii

Indiferent ca is femei sau barbati, adulti sau tineri, romani sau minoritari, crestini sau atei, bogati sau saraci, galagiosi sau silentiosi, linistiti sau agitati… ii urasc in egala masura pe toti!
citește mai mult