fbpx

Vorba multa …

Si, amu’ o sa imi spui ca de unde pana unde vorbesc eu … de pe ce pozitie? De pe pozitia de om cu doi ochi in cap’ ceva cenusa’ si doua coaie in boxeri. Am sa o iau cu inceputu’ … si nu o duc pana la capat ca nu are nici un sens … numa asa sa deschidem ochii bagati in curu’ ipocriziei: daca meri la magazin, si ala nu iti da bon, iar tu iesi ca o vaca din lanu’ cu lucerna, esti mai mult decat am spus adiniauri … sti de ce mai euglena verde? .. ai habar? … no’ pana nu iti revizuiesti comportamentu’ pe tema asta … pana nu intelegi cum functioneaza treaba cu conducerea … pana atunci, io zic sa iei o pauza, si sa continui in a te scapa in pantaloni, la alta masa!

Observ ca din ce in ce mai multi compatrioti au gasit iubirea fata de tara … din ce in ce mai multi, conationali, sunt dispusi la tat felu’ de sacrificii, personale, sau sociale, pentru a ajuta Romania sa iasa din … nu pot sa ii spun criza … din elementu’ ei vegetativo’degradant in care se afla de mai bine de 20 de ani.

Si, paradoxal, nu am sa va spun ca tati ne pricepem la vorbit … ca ii un adevar de la usa cortului, in america, tati am fii fost avocati, nu, nu despre asta e subiectu’ .. predicatu’ articolului’ ii de ce?

Efectiv, de ce plm te tat caci pe tine cu Romania’n sus, Romania’n jos, cad tu, esti un hot, un criminal, un falsificator de acte, mai chizdos decat fiscu’ …

Si, amu’ o sa imi spui ca de unde pana unde vorbesc eu … de pe ce pozitie? De pe pozitia de om cu doi ochi in cap’ ceva cenusa’ si doua coaie in boxeri. Am sa o iau cu inceputu’ … si nu o duc pana la capat ca nu are nici un sens … numa asa sa deschidem ochii bagati in curu’ ipocriziei:

daca meri la magazin, si ala nu iti da bon, iar tu iesi ca o vaca din lanu’ cu lucerna, esti mai mult decat am spus adiniauri … sti de ce mai euglena verde? .. ai habar? … no’ pana nu iti revizuiesti comportamentu’ pe tema asta … pana nu intelegi cum functioneaza treaba cu conducerea … pana atunci, io zic sa iei o pauza, si sa continui in a te scapa in pantaloni, la alta masa!

Pana una alta, nu uitati ca io, un mare om, ca ICS o ICS o! (poza aproximativ pe subiect)


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cand online’ul intra in offline!

Next Post

Sunt printre noi!

Related Posts