fbpx

BUZZ!Camp Cluj

Pentru ca România să devină o țară prosperă, avem nevoie de o economie sănătoasă, pentru a avea o economie sănătoasă, pe lângă faptul că avem nevoie de legi care să ajute și de leguitori care să înțeleagă cum funcționează sistemul economic, avem nevoie și de specialiști în domeniu. Pentru ca cineva să ajungă specialist, trebuie ca în primul rând să-i placă ce muncește… sau cel puțin așa consider eu. Mi se pare puțin probabil ca cineva să-și dea interesul într-un domeniu pe care-l disprețuiește, sau, în cel mai bun caz ii plătește alcoolul de după ce iese de la birou.

Așa că ma bucur când aud de inițiative de genul BUZZ!Camp.

BuzzCamp este cel mai complex eveniment de recrutare targetată, orientare în carieră și dezvoltare personală. Evenimentul se adresează tinerilor aflați la început de drum (18-27 de ani) și îi pune în contact cu reprezentanți din companii de success și speakeri cu experiență pentru un start bun în carieră.

Evenimentul se adresează tinerilor profesioniști, studenți și absolventi, aflati la începutul drumului. BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas deșteptător pe care ți-l facem cadou, menit să-ți aducă aminte că e momentul să acționezi pentru o carieră solidă. Cu un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, bine definit și organizat, BuzzCamp te aduce în fața unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuți) și a celor mai mari companii de pe piața internațională.

Speakeri_BuzzCamp

Înscrie-te acum dacă vrei să prinzi unul din cele 300 de locuri disponibile.

Da, înscrierea este gratuită și da, sunt doar 300 de locuri disponibile.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

De ce să vizitezi Cluj-Napoca în 2015

Next Post

COM`ON #Cluj, voteză Marea Șotroniadă!

Related Posts