fbpx

Concurs: abonament U #Cluj

castiga un abonament la U Cluj

OK, fara sa o lungim, va spun ca pun la bataie doua abonamente U Cluj, din acest sezon!

Primul abonament e in valoare de 100 lei si se face pentru sectoarele 1A1, 1A2, 1F, 1B, 2A1, 2A2, 2F de la tribuna 1 si pentru sectoarele 1S, 1N, 2S2, 2S1, 2M1 de la tribuna 2tribuna Arena ClujIar abonamentul cu numarul 2, e un abonament de tip student party:

  • valoare 50 lei
  • sectoarele: 2K, 2L de la peluza a 2-a
  • permite accesul a 2 (doua) persoane

Toti posesorii de abonamente au 5% discount la produsele oficiale cu insemnele Universitatii Cluj

Bun si acum conditiile de participare si selectie:

Participarea la concurs e simpla: fotografiezi un simbol U Cluj, il postezi pe wall la http://www.facebook.com/ciulea.ro, dupa care te intorci si lasi un comment la acest articol cu linku catre poza si premiul pentru care participi (atentie! pentru student party e obligatoriu sa ai carnetul de student vizat la zi). Онлайн заявка на кредит в банк.

Inscrierile se fac pana in data de 5 (cinci) februarie 2011. Castigatorul va fi anuntat si desemnat in data de 6 (sase) februarie 2011 pe baza LIKE-urilor (pozele cu cele mai multe like-uri vor fi desemnate castigatoare)!

Bafta, si haide U!

L.E.

Cine nu are cont de facebook, sa imi dea un mail pe dan@ ciulea.ro si urc eu poza pe facebook in numele lui.


8 comments
  1. Pentru Student Party, e valabil si carnet de student la ID (in cadrul UBB)? Intreb pentru ca noi suntem dezavantajati… nu prea avem niciun drept, de parca nu tot studenti suntem.

  2. Am aflat intre timp: “Suntem club universitar, toata lumea e student… ca e la zi, ID, FF ” , acesta e raspunsul primit din partea clubului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ciorba acra de carnat

Next Post

Cum m-am lasat de fumat

Related Posts

Ma duc pe transalpina

Avand in vedere ca am refuzat minunata initiativa de a merge cu pluta pe Mures, in momentu’ in care Alex a lansat initiativa de a merge pe transalpina, eu si buburuza am spus un DA, hotarat, dinainte de a afla ca cei de la brainhost ne asigura cazarea (chiar cu mult inainte de a afla de super oferta pe care o au pentru participanti .. detalii aici – apropo, daca aveti nevoie de acest cupon, sa imi spuneti, si vi’l cedez), cu mult inainte de a afla ca pot sa conduc un Duster (Dacia a sponsorizat cu 5 Dustere – imprumut – pentru a urca pe cea mai inalta sosea din Romania), cu motorina celor de la Petrom.
citește mai mult