fbpx

Una la noi, una la ei

Scurt pe doi:

Liceul Waldorf din Cluj-Napoca vã invitã la tradiţionalul Bazar de Craciun, Sâmbãtã 26 Noiembrie 2011, incepând cu ora 15:00

Dragi clujeni, sau vizitatori ai orasului comoara, puteti veni in calitate de privitor, savurand o muzica buna, produse culinare de calitate si un aer cu iz de sarbatoare, sau puteti veni ca si client, intrand in posesia unor articole deosebite. Totodata puteti veni chiar ca si comerciant, avand prilejul de a va valorifica produsele (carti, decoratiuni, bijuterii, picturi, jucarii, hainute, etc), urmand ca, donand scolii un procent, sa contribuiti la sustinerea financiara a acestei institutii de invatamant!

Pe 22 noiembrie, Evensys organizeaza cea de-a cincea editie NetCamp (Crowne Plaza Bucharest Hotel), cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

Daca ai o idee sau un proiect web … inveti cum sa o / il lansezi cu succes, ce provocari te asteapta si mai ales cum treci peste ele. Start-Up Now! va fi sesiunea la care trebuie sa participi

Te inscrii cu ideea sau proiectul deja existent la Net Start-Up, o competitie care iti ofera expunere, dar mai ales sfaturi concrete si utile de imbunatatire. E cea mai buna cale de a te testa ca antreprenor.

Daca dezvolti proiecte web si mobile … WeWorkWeb iti ofera locul de dezbatere a celor mai noi tendinte si tehnologii.

MobileDev ramane in continuare singurul eveniment din Romania care strange dezvoltatorii de aplicatii mobile pe orice cele mai importante platforme.

Ca si taxe de participare, va spun ca sunt bugete pentru toate buzunarele!

Asadar, cu cine ma vad?  Si unde?


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Am iesit de la o drama zambind

Next Post

Cat esti de actor?

Related Posts