fbpx

Mă simt furat!

UPDATE: pagina cu pricina a fost ștearsă.

Nu-s genul care să facă pe el că a dat lun LIKE la o pagină de Facebook, care apoi s-a dovedit altceva (ea, pagina). În general mă lasă reci astfel de inițiative. În general!

Screen-Shot-2015-10-14-at-11.15.15

Dar nu și acum. Acum mă simt furat… și nu doar în online.

Eu urmăream cu mare interes pagina ANAF – Direcția Generală Antifraudă Fiscală, mă interesa ce face instituția în sine și nu un partid (sincer, e irelevantă culoare politică și convingerile partidului. La fel de bine putea să fie oricare alt partid, sau oricare independent, nu despre asta e vorba)!

Nu știu, poate sunt eu prea sensibil, dar mi se pare exagerată chestiunea asta. Chiar înfricoșătoare.

Mi se pare înfricoșătoare pentru că de pe pagina aceasta de facebook, ANAF – Direcția Generală Antifraudă Fiscală, am citit câteva informații interesante cu activitatea pe care o desfășoară direcției.


6 comments
  1. Nota bene: ANAF reprezinta acronimul pentru Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Antifrauda este un departament al ANAF-ului.

    Data fiind aceasta informatie, insasi denumirea initiala a paginii trebuia sa dea de gandit.

  2. Pingback: review buy movie
  3. Pingback: Tapinradio Crack

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

#BizAnalytics, un nou eveniment business în #Cluj

Next Post

Comedy Cluj 2015

Related Posts

Nasterea unui criminal in serie! (7 pasi simplii)

E o zi de miercuri linistita, soarele arde pe cer, pasarelele ciripesc pe streasina, muzica se aude in surdina, la birou’, cand, fara nici un motiv anume, au loc urmatoarele succesiuni de evenimente, ingredientele necesare nasterii: 1. Se aude din zbor un anunt (asta) 2.Se incepe cu entuziasm cautarea unei stiri, ceva despre cele spuse anterior, si se gaseste un singur link (asta)
citește mai mult