fbpx
Best Marketing Cluj

Best Marketing 2018 – Cod promo 40% discount

Beneficiezi de 40% discount prin introducerea codului 40BMC

Best Marketing este conferința unde se întâlnesc cei mai buni specialiști în marketing și comunicare, evenimentul care pune în perspectivă tendințele și identifică problemele cu care se confruntă industria.

De ce să participi la Best Marketing 2018?

Dacă ești interesat de tendințele din industria de marketing, comunicare și branding. Dacă dorești creșterea vânzărilor, transformarea fanilor în clienți sau cauți strategii eficiente de marketing.

Evenimentul se adresează oamenilor de marketing și comunicare din companii, specialiștilor din agenții de comunicare, media și managerilor care vor să stie ce doresc consumatorii.

Asta nu înseamnă că nu sunt bineveniți studenții din domeniul mkt sau pasionații de această industrie. Bloggeri, Instagrameri, oamenii care activează în online.

Organizatorii promit o ediție cu speakeri profesioniști și conținut care să surprindă strategiile și uneltele folosite de departamentele de marketing, acoperind subiecte de la tehnologie, la media, la content și advertising.

Speakeri Best Marketing Cluj 2018

Personal sunt foarte curios să o aud pe Ana Morodan și Anabela Luca. Cu Ruxandra Marin, Tuduro Galoș și Marta Ușurelu am avut plăcerea să mă întâlnesc și să discut, nu doar o dată, și știu sigur că și-n această ediție mă voi încărca cu informații de actualitate.

“Vremurile se schimbă, specialiștii în marketing și comunicare trebuie să iasă din zona de confort, să uite de normal și să îmbrățișeze ideile curajoase. Curajul este arma secretă a omului de marketing și ne propunem ca prin acest eveniment să insuflăm curaj în strategiile de marketing din România,”

Marta Ușurelu, redactor șef revista Biz

🏢 Hotel Platinia, Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca
🗓️ 26 septembrie 2018, 09:00 – 14:30
🎟️ 40BMC – discount 40%

Cod promo Best Marketing 2018
Beneficiezi de 40% discount prin introducerea codului 40BMC

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Comedy Cluj 2018

Stand-up comedy, teatru, filme de comedie și multe surprize la cea de-a noua ediție Comedy Cluj!

Next Post
#ChasingCimbru - cimbru la berlin septembrie 2018 - foto Vlad Cupsa

#ChasingCimbru @ European Street Food Awards 2018

Related Posts