fbpx

Ati fost multumit de magazin?

Ies si io de la birou ca tata lumea, la ora 17 fara 10 (da, am rupt usa uzinei cu 15 minute inainte de terminarea programului, ca oricum de juma’ de ora frecam menta prin spatiu’ de lucru) cu gandu’ de a merge repede repe de pana la un magazin sa imi cumpar niste samburi de nuca si, nu’i asa, migdale pentru ca iti fac bine.

Bun, zis si facut, nu mai stau pa ganduri, intru’ in magazinu’ care nu m’o platit sa ii spun numele pe blog si sa ii dau link, asa ca nu va spun ca’i Kauflandu’ din Manastur, si repde repede caut 50 de bani sa iau un cos (ca doar deja imi suna telefonu’, si stiam ca buburuza si’o amintit ca ar mai trebuii sa cumpar ceva) … no ca n-am bani marunti (a sa intelege ca marunti ii optionali … cuvantu’ marunti ii optional!), ma invart ca o curca beata, reusesc sa primesc de la ghiseu’ de informatiii dupa 10 minute o fisa, iau cosu’ si intru val vartej, nu’i asa, in magazinu’ la care nu ii facem reclama moca!

Il vad pa primu’ imbracat in rosu’ si’l intreb de samburi de nuci si, nu’i asa migdale, dupa cum va spuneam mai sus, sunt exceptionale … raspunsu’ nu intarzie sa apara .. ma rog, dupa ce mai intreaba si el pa inca doua persoane, imi spune, ca, nu au DECAT nuci intregi, si, nu’i asa, migdalele nu sunt chiar asa de sanatoase … adica nu au.

No, bun, dupa ce pierd juma de oara, ora extrem de pretioasa, pentru ca, nu’i asa, am spsus mai sus, eram EXTREM de grabit sa jung acasa (are sens sa va spun ca imi era s anu pierd Tanar si nelinistit?), ajung la casa cu o pita’n mana (la cos am renuntat ca ma incetinea din cursa mea nebuna, in care pot sa va spun ca am acrosat o baba si doi coptii, dar asa cum spun si eroii americani: babele si coptii ultimii, sa scape cei care sunt in putere, ca babe si coptii mai facem!

Asadar, cu o pita’n mana, si fara cos’ in dotare, ma intrept spre casele de marcat, care, paradoxal din 16, functioneaza fix 3, nu stun extrem de multi oameni in fata mea, numa 5, da mai stau inca 15 minute, ajung si io la casa, platesc pita, si odata cu bonu’ primesc si intrebarea:

– Ati fost multumit de magazin?

si fara sa rasuflu, ii raspund: – Nu am cuvinte sa ma exprim!


8 comments
  1. Io am o placere nevinovata. Le raspund ca nu, caz in care trebuie sa isi scoata un caietel in care sa noteze problema. Cred ca sunt sigura care chiar are o problema. Vreau mancare de iepuri! Ca au de caini, de pisici si chiar si de papagalici.

  2. Azi nu am fost intrebat daca sunt multumit 😀 Spre nefericirea lor nu a puscat pretul de raft cu cel de la casele de marcat si se pare ca saptamana viitoare o sa aiba o vizita 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vernisaj Raluca Piteiu

Next Post

Sinucigasul

Related Posts