fbpx

Ati fost multumit de magazin?

Ies si io de la birou ca tata lumea, la ora 17 fara 10 (da, am rupt usa uzinei cu 15 minute inainte de terminarea programului, ca oricum de juma’ de ora frecam menta prin spatiu’ de lucru) cu gandu’ de a merge repede repe de pana la un magazin sa imi cumpar niste samburi de nuca si, nu’i asa, migdale pentru ca iti fac bine.

Bun, zis si facut, nu mai stau pa ganduri, intru’ in magazinu’ care nu m’o platit sa ii spun numele pe blog si sa ii dau link, asa ca nu va spun ca’i Kauflandu’ din Manastur, si repde repede caut 50 de bani sa iau un cos (ca doar deja imi suna telefonu’, si stiam ca buburuza si’o amintit ca ar mai trebuii sa cumpar ceva) … no ca n-am bani marunti (a sa intelege ca marunti ii optionali … cuvantu’ marunti ii optional!), ma invart ca o curca beata, reusesc sa primesc de la ghiseu’ de informatiii dupa 10 minute o fisa, iau cosu’ si intru val vartej, nu’i asa, in magazinu’ la care nu ii facem reclama moca!

Il vad pa primu’ imbracat in rosu’ si’l intreb de samburi de nuci si, nu’i asa migdale, dupa cum va spuneam mai sus, sunt exceptionale … raspunsu’ nu intarzie sa apara .. ma rog, dupa ce mai intreaba si el pa inca doua persoane, imi spune, ca, nu au DECAT nuci intregi, si, nu’i asa, migdalele nu sunt chiar asa de sanatoase … adica nu au.

No, bun, dupa ce pierd juma de oara, ora extrem de pretioasa, pentru ca, nu’i asa, am spsus mai sus, eram EXTREM de grabit sa jung acasa (are sens sa va spun ca imi era s anu pierd Tanar si nelinistit?), ajung la casa cu o pita’n mana (la cos am renuntat ca ma incetinea din cursa mea nebuna, in care pot sa va spun ca am acrosat o baba si doi coptii, dar asa cum spun si eroii americani: babele si coptii ultimii, sa scape cei care sunt in putere, ca babe si coptii mai facem!

Asadar, cu o pita’n mana, si fara cos’ in dotare, ma intrept spre casele de marcat, care, paradoxal din 16, functioneaza fix 3, nu stun extrem de multi oameni in fata mea, numa 5, da mai stau inca 15 minute, ajung si io la casa, platesc pita, si odata cu bonu’ primesc si intrebarea:

– Ati fost multumit de magazin?

si fara sa rasuflu, ii raspund: – Nu am cuvinte sa ma exprim!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

8 Responses

 1. Ai fost intrebat daca ai fost multumit de magazin? Interesant, oare chiar le pasa? Ma indoiesc!

 2. kane says:

  Daca nu ar fi toate la fel poate ai putea sa si raspunzi la intrebarea idioata….Consumati consumati!!!! Heeeee heeee heeee

 3. Rasta Man says:

  Te intreaba de fiecare data. Si daca stai mai mult de 5 minute la casa, te duci la info, le arati bonul si primesti 3 lei. Daca-ti dai numele si seria de buletin. False evident.

 4. TVdece says:

  Io am o placere nevinovata. Le raspund ca nu, caz in care trebuie sa isi scoata un caietel in care sa noteze problema. Cred ca sunt sigura care chiar are o problema. Vreau mancare de iepuri! Ca au de caini, de pisici si chiar si de papagalici.

 5. animaloo says:

  TVdece: adica tu cu manutele tale doo, nu poti sa cumperi din comertul capitalist cartofi si varza?

 6. Ciupanezul says:

  =)) prea tare ai povestit :))

 7. Lorand says:

  Azi nu am fost intrebat daca sunt multumit 😀 Spre nefericirea lor nu a puscat pretul de raft cu cel de la casele de marcat si se pare ca saptamana viitoare o sa aiba o vizita 🙂

 1. February 21, 2011

  […] să ajungă la cât mai mulţi oameni, îi rog aşadar pe vajnicii Sabina Cornovac, Mihail Manoli, Dan Ciulea,  Marian Hurducaş şi Mircea Rechesan cel leneş  să preia această mică leapşă şi să […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.