fbpx

Sinucigasul

Din seria: du-te ba tarane si culturalizeaza-te, am fo’ si io ieri (printr’o conjunctura de situatie, buburuza o reusit sa faca in ultimu’ moment rost de doua bilete … la loja … ma mir cateodata de capacitatiile … telepatice ale buburuzei … sefu’ ei o renunat la bilete in favoarea ei 😀 .. col, nu?) la piesa’ de teatru, pusa in scena de catre Dan Puric.

Dan Puric - Sinucigasul

Ma, una peste alta o’ fo’ extrem de buna piesa, in ignoranta mea nici nu am stiut ce nume mari din teatru romanesc populeaza aceasta piesa, scenariu o fo’ bestial, actori … dupa cum spunea, sunt mari, nu au cum sa greseasca, or’ fo’ extraordinari, coloana sonora, a fost extraordinara, ce sa mai, imi vine sa ma mai duc odata la aceasta piesa … si prin urmare va recomand sa nu o ratati.

Apropo, ca sa nu zic BTW, tu cand ai pus ultima data mana pe un scaun de la teatru? (asta ii o intrebare, din sfera culturalo-inductivo-sociala! … ceva de genu’ mai du-te dracului si tu la teatru 😀 )

P.S.

Ca un taran ce sunt, nu am ascultat de doamana care a spus sa nu facem poze, asa ca gasesti cateva pe contu’ de facebook


10 comments
  1. De cand ne-a obligat profa de romana in clasa a X-a sa mergem sa vedem IONA ca o studiam pe-atunci. Si-acum tin minte cum sarea ala peste acte sa plece mai repede acasa. Sa nu mai zic cate telefoane sunau in sala.

    De-atunci nu am mai fost niciodata.

  2. Intamlarea a facut sa nimeresc probabil la o oribilitate de piesa “chipsuri si dale” care mi-a taiat tot elanu. Si nu l-o taiat pt carne sau muschiulet. L-a taiat si l-a aruncat la canal. Si chiar n-as mai pune mana pe scaunele de la teatru, se dezintegreaza.

  3. daca ma intrebi cind am fost ultima data e ok! Acu vreo 10 zile la o piesa in germana de ma rugam la toti sfintii sa se termine ca nu pricepeam nimic. Noroc ca mi-a povestit cineva inainte cam cum sta treaba. Nici sa dorm nu puteam ca erau niste banci de lemn incomode, parca eram Prislea la pinda cu acele infipte in barba …
    Da’ sa nu intrebi cind am fost PENultima data, ok?!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ati fost multumit de magazin?

Next Post

De ce?

Related Posts

Dulcegarii

Ieri, in timpu’ unei super aglomerate ore a vietii mele de la birou, care intre noi fie vorba, speram sa fie o super lejereana saptamana, saptamana aia cand freci menta, cu gandu’ la concediu, da no’ nu o fost sa fie … asadar, ieri, in timp ce vorbeam la doua telefoane, si conectat remote la 2 clienti, buburuza ma apeleaza pe mess, da noi astia de moda veche inca mai folosim yahoo messenger, si imi trimite poza asta
citește mai mult