fbpx

Promoție Mega Image Cluj: Cuțite VIVO | Villeroy & Boch

Anul trecut, când încă nu venise Mega Image în Cluj, îmi căutam de nebun motive să merg la București, stăteam la prieteni pe cap, orice convorbire telefonică aveam cu un client / posibil client, se transforma într-o propunere de întâlnire, ca să pot ajunge, cumva, la București, să merg să-mi iau cuțite VIVO | Villeroy & Boch.

Am umblat de nebun cu talonul ăla în rucsac luni bune, ce vorbesc, încă îl am, completat, pregătit să pun mâna pe cuțitele alea!

Sincer vă spun că am apucat să cumpăr două cuțite, din setul de 10 item-uri, dacă numărăm și suportul de cuțite și tocătorul de bambus și sunt extrem, dar extrem de mulțumit de calitatea lor.

Partea bună este că din 11 septembrie 2017 și până la finalul anului, adică 31 decembrie 2017, Mega Image Cluj (a se citi că nu mai este niciunde altundeva în țară promoția asta… acum o să vină prietenii mei în vizită, partenerii mei de afaceri vor căuta motive să ne întâlnim, dar de data asta în cluj) are promoție la cuțitele VIVO | Villeroy & Boch.

Cum funcționează?

  • Adună punctele bonus în perioada promoției (pentru fiecare 20 RON cheltuiți în oricare din magazinele Mega Image din Cluj, vei primi un punct bonus la casa de marcat).
  • Completează talonul colector și poți achizitiona cuțitele (mă rog, produsele) la prețuri reduse (reducerea e între 67% și 81%).
(nu mă certați prea tare din cauza calitații imaginii, am scanat talonul cu telefonul :D)

În secunda de față îmi lipsește foarfeca și tocătorul de bambus (pentru că de restul s-au ocupat minunatele fete de la Vitrina), așadar, că vrei, că nu vrei, ne vedem la Mega! :-))


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Haide “U” pe Scena Urbană: cântecele galeriei Universității vor răsuna în inima orașului, într-un concert simfonic extraordinar!

Next Post

România în anul centenarului Marii Uniri

Related Posts