fbpx

Alexandra a fost la Amador

E un experiment reusit! E ceea ce vrei sa simti cand mergi la cinema. Nici nu cred ca mai trebuie sa mentionez efectul special pe care il dau acestui cinema filmele alese, care redau franturi de realitate din toate colturile lumii.

Invitatia dubla de saptamana trecuta la cinemateca TIFF, a fost castigata, dupa cum bine stiti de catre Alexandra Pop. Dupa vizualizarea filmului Amador, Alexandra mi-a transmis cateva randuri… extrem de emotionante, daca ma intrebati pe mine, referitor la experienta traita:

Buna,

Da, am fost si mi-a placut tare mult!

Fiind primul meu an (4 luni) in Cluj, aceasta a fost chiar prima mea vizita la Cinema Victoria si pot spune ca am ramas cu amintiri interesante. Ceea ce m-a incantat cel mai mult a fost atmosfera autentica de cinematograf. Pentru mine e cu adevarat o premiera, caci pana acum nu am mai trait nicaieri aceasta senzatie de autenticitate impletita cu avantajele tehnologiei avansate. E un experiment reusit! E ceea ce vrei sa simti cand mergi la cinema. Nici nu cred ca mai trebuie sa mentionez efectul special pe care il dau acestui cinema filmele alese, care redau franturi de realitate din toate colturile lumii. Amador este un astfel de film. Ironic, dar amar, ambitia filmului nu este sa starneasca mila, ci omul din noi. Un om imperfect, care spera sa castige lupta cu destinul. Pe scurt, intreaga experienta a meritat! Cred ca voi deveni spectator fidel al Cinema Victoria…


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cartofi si carne de porc

Next Post

Motive sa te lasi de fumat

Related Posts