fbpx

M-o pus pe ganduri…

patesti

Viata asta!

Am un vecin. Cred ca singurul vecin cu care ma inteleg bine. Cred ca e singurul vecin care intelege ca traieste la bloc si ce comporta ca atare. Cred ca singurul vecin care vede (sau cel putin incearca sa vada) situatia in ansamblu. Cred ca singurul vecin cu care nu m-ar deranja sa petrec mai mult timp. Singurul vecin cu care ma pot intelege. Singurul vecin… uman.

V-am mai spus eu ca in blocu’ asta sunt ala care o stricat media de varsta…

In fine, vecinu’ asta a meu e exemplu perfect pentru un mod de viata sanatos. In sensu ca de la saltata de fructe pe care o mananca dimineata (doar dimineata), la gimnastica de dimineata, mancat la ore regulate si fara prajeala, carne de porc si alte alimente pline de colesterol si pana la mers la sala (da, vecninu’ meu are undeva la 50 de ani, dar cand iese sa tunda gardul viu, toate babele is lesinate pe geam, pe strada, prin parc… la vederea fizicului lui), omul asta respecta totul ca la carte. Daca ma uit la el, la cat e de energic, la cum arata, nu ii dau mai mult de 40 de ani. Serios!

Ei bine a facut infarct. Nu unu, ca doua! Nu a murit, dar a facut.


1 comment
  1. Pai ce lagatura are una cu alta? Este vrajeala aia ca cine face sport traieste mai mult si mai sanatos..depinde de corpul fiecaruia..Vezi doar cazul lui Fixx “parintele” joggingului mort la 52 de ani parca..Corpul uman e ca un motor..cu cat il folosesti fizic mai mult cu atat se degradeaza mai repede. Clar nu sedentarismul e solutia, dar trebuie sa existe o masura in toate. Vorba aia soferul cel mai bun e cel care isi cunoaste bine masina..la fel si oamenii daca se cunosc pot mai usor sa-si dea seama ca e bun si ce e rau pentru ei..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Akantus – 360 SPA & Wellness

Next Post

Change Your Words Change Your World…

Related Posts