fbpx

Activitati de weekend

Nu sunt eu un om extraordinar de sportiv (joc si eu odata, de doua ori pe saptamana fotbal) … pe vremea cand eram coptil la mama acasa eram muuuuult mai activ din acest punct de vedere … da no’ … iara acum, am o rata, doua de achitat, am o masa de platit … vorba aia, is om la casa lui cu responsabilitati … nu ma plang, constat!

Asadar, avand in vedere ca timpu’ nu imi permite sa fac prea multe activitati in aer liber, si luand in calcul ca sunt un fan al acestora, profit de fiecare ocazie care mi se pune la dispozitie … acum, sincer sa fiu, in ultimele 2 luni, nu am mai stat un weekend in Cluj … asa ca, dupa cum bine spuneam, nu ma plang … constat.

So’, urmand linia normala, weekendu’ ce’o trecut, am fost, printre altele, la Albac … in judetu’ Alba. Mai, cu toate ca e doar la cativa km de Baia de Aries, rosu’n obraz de rusine, va spun ca nu am stiut ca aceasta zona e atat de populara …. adica ok, stiam de Arieseni (nu sunt un fan al statiunii), stiam de pestera Scarisoara (bestiala, neaparat trebuie sa o revad, pentru ca ultima data am vazut’o acum taspe mii de ani) … dar de Albac in sine, nici nu banuiam .

Si ca tot vorbeam de activitati fizice in aer liber, va pot spune ca stimabilu’ Doru Panaitescu, impreuna cu super fratele lui, Mircea Panaitescu, au reusit sa imi umple weekendu’ cu super activitati … de la vizitat pestera lui Ionele, pana la calarit

tras cu arcul, si tiroliana … o activitate pe care de foarte multa vreme am vrut sa o practic … dar din diverse motive pana acum nu am reusit

Ce alte activitati de weekend imi recomandati? 😀


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cat esti de absorbit?

Next Post

La frizerie

Related Posts