fbpx

Salutari de la Cluj!

Pe vremea raposatului, modul in care ne anuntam vizitarea unui loc, era printr-o vedere trimisa din locul respectiv… Mai tineti minte?

Vedere-Cluj-1968Chiar daca de cele mai multe ori, vederea ajungea dupa noi, asta nu ne impiedica sa ne asternem gandurile comasate pe cate o bucata de carton, cu o fotografie imprimata pe o parte!

Oare cati mai trimit vederi la cunostiinte, neamuri, prieteni?

Eu cunosc o singura peroana care inca trimite vederi la bunicii lui. Foarte faina aceasta traditie… cred ca am sa ma re-apuc si eu de aceasta indeltnicire.

Voi cand ati trimis ultima vedere?

poza de pe Ora de Cluj


5 comments
  1. Eu toata facultatea am trimis vederi de craciun la prieteni.
    Anul trecut cred ca nu am apucat, dar din anul 2 tot am trimis.
    E faina senzatia cand iti zice lumea ca a primit ceva frumos in posta

  2. Ultima am trimis-o din Albania, acum cativa ani, ca nu prea merge tot romanul acolo. In rest .. discutam pe skype. Oricum vederile ajung mereu dupa noi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sportivii din umbra.

Next Post

Cu purcel, catel si colac la SPA

Related Posts

Pariu ca …

Nu joc la loto, ruleta, poker, zaruri si/sau alte chestiuni din aceasta categorie … alea care ar putea cu usurinta sa intre in categoria jocurilor de noroc. Crede ca eram singuru’ coptil de pe valea ariesului care nu o jucat la pacanele (jucatorii stiu de ce vorbesc :D ), tot odata nu joc la pariuri … nici macar nu am habar care e sistemu’ de joc … am auzit amu’ si io de 1,0 si 2 … ca is niste numere, da habar n’am ce si cum …
citește mai mult

Cum se fabrica o stire

Ca tot e un subiect fierbinte … si ca tot nu am fost pe faza … paradoxal, saptamana trecuta s’o intamplat o intamplare intamplatoare, si anume, un amic de’a meu, in timpu’ furtunii de pe mare, printre stropi si vant, ne’o explicat, ca el, a prestat si ca jurnalist … acum taspe mii de ani.
citește mai mult