fbpx

Am testat meniul #SummerEdition @ La Mesteceni by Ciprian Tătaru & Tudor Marcu

Nici nu m-am întors bine din Portugalia, unde am avut cea mai tare experiență culinară din viața mea (au fost 7 zile în care papilele mele gustative nu mai știut de ele… m-am simțit ca un copil într-un magazin de ciocolată, îmi venea să plâng de fericire ori de câte ori mâncam 🙂 – dar despre Portugalia într-un alt articol), că am și văzut că Ciprian Tătaru împreună cu Tudor Marcu pregătesc un meniu special la Pensiunea La Mesteceni.

SummerMeniuLaMesteceni

Vă dați seama că nu am rezistat să nu merg să testez ce au făcut acești doi minunați bucătari.

Pe Tudor Marcu l-am cunoscut la una din edițiile Nepoți de Crăciun, știam că e un om de nota zece. Pe Ciprian Tătaru îl cunoșteam doar din munca lui, pentru că îl urmăresc pe Facebook de câțiva ani buni, așa că ieri, când am fost să mânânc am fost mai mult decât încântat să stau la povești cu el. Nu e doar un bucătar desăvârșit, e și un om deosebit!

Ciulea_CiprianTataru_TudorMarcu

Pentru că sunt un pofticios mi-am comandat:

  • Creveți crocanți în panko cu dulceață de ardei iuți
  • Fructe de mare la grill
  • Caracatiță la cuptor

Din care am mâncat 4 persoane, pentru că porțiile sunt surprinzător de generoase și am plătit undeva la 200 lei cu tot cu vinuț (pentru toată lumea), apă plată, cafea și ceva fresh.

Eu vă recomand să mergeți să gustați, pentru că exact cum a spus și Buburuza, când am ajuns acasă după masă, este excepțională mâncarea. Problema e că acest meniu îl găsiți doar până sâmbătă (este valabil doar în perioada 02 – 06 august 2016), deci nu mai stați pe gânduri, sunați acum și rezervați-vă o masă (0754 041 508)… imi mulțumiți mai târziu.

 


3 comments
    1. Cu siguranță, dar până atunci te sfătuiesc să nu pierzi ce prepară oamenii ăștia La Mesteceni. (Nu-mi spune că ești în București, nu e scuză, urcă-te în avion 😛 )

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai să Catch A Smile Day împreună!

Next Post

2021 de rățuște se vor întrece pe Someș!

Related Posts