fbpx

Resurse utile #013: Cum activezi funcția 3D Photo pe Facebook

Dacă ai un cont de Facebook ai văzut pe la unii-alții că pot să uploadeze fotografii 3D. Îs faine, m-am străflocat și eu ceva timp ca să-mi activez funcția și într-un final am reușit

Bun, dacă nu o ai activă, trebuie să dai like paginii Facebook 360, nu mă întreba de ce, nu are nicio logică… dar, hey! De mult timp nu mai încerc să găsesc logica din spatele multor acțiuni pe care le face Facebook.

Bun după ce ai dat like paginii Facebook 360, tot ce ai de făcut este să faci o poză portrait cu iPhone-ul tău (care trebuie să fie un model de la 7+ în sus)

Atenție, dacă editezi fotografia, sau îți faci back-up la poze pe contul de Google, să știi că în momentul în care vrei să o uploadezi nu o să poți. Facebook nu te lasă. Te lasă să uploadezi doar poze portrait care nu au fost modificate în niciun fel (când le urci pe contul de Google Photos acesta le comprimă, drept urmare nu mai sunt compatibile cu Facebook 3D Photo)

Altfel e simplu:

  • Like paginii Facebook 360
  • Faci poză portrait cu un model de ≤ iPhone 7+
  • Alegi din lista de conțiunut pe care le poți publica pe Facebook, 3D Photos.

Să curgă pozele 3D pe Facebook!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Workshop instagram cu_@Adelicious la Storia

Workshop Instagram: fotografie culinară

Next Post
Lacrimosa

Lacrimosa – concert de operă în Cimitirul Central din Cluj

Related Posts

Workshop in cadru’ TIFF 2011 sustinut de THOMAS MAI

Thomas Mai este cunoscut pentru experienţa sa în acest domeniu, ţinând prelegeri şi oferind consultaţii pe teme de finanţare, marketing, distribuţie de film şi New Media în întreaga lume. A ţinut prezentări la 19 workshop-uri din jurul lumii. Thomas a fost sales agent timp de 14 ani, perioadă în care a vândut filmele realizate de regizori precum Lars von Trier, Lukas Moodyson, Thomas Vinterberg şi mulţi alţii. A produs 4 lung metraje: The Eighteenth, Possessed, Don’s Plum, şiOne Point O, fiind recompensat cu numeroase distincţii. Thomas a fost managing partner şi producător la Klondike Film între 1996-1998 şi CEO al Trust Film Sales între 1998-2000. Între 2000-2004 a fost managing partner şi producător la ZentAmerica şi CEO Katapult Film Sales din Los Angeles între 2004-2006. Între 2006-2009, a condus departamentul New Business la TrustNordisk.
citește mai mult