fbpx

Wekeendu’ asta’n Cluj

So’, indiferent ca sunteti amatori de comedie, sau vreti sa aflati mai multe despre minoritati la un pahar de bere, ori vreti sa ne sustineti in competitia sportiva … orice ati avea in agenda, lasati totul balta si haideti la Cluj, pentru ca weekendu’ asta e intens!

Nu stiu ce faceti voi in weekendu’ asta ce vine (14-16 octombrie 2011) … dar eu va sfatuiesc sa veniti in Cluj …. pentru ca, avem asa:

  • comedy cluj app pentru iphoneVineri incepe Comedy Cluj (apropo, utilizatorii de iPhone au la dispozitie o super aplicatie dezvoltata de iQuest, aplicatie pe care o puteti downloada facand click aici)

Spot Comedy Cluj 2011

  • Festivalul Artelor si MulticulturalismuluiTot Vineri va incepe Festivalul Artelor si Multiculturalismului Cluj-Napoca 2011. Pe scurt avem posibilitatea sa vedem in toata splendoarea lor, cultura, traditiile si obiceiurile comunitatiilor! Programul complet aici
  • Vineri seara, psaico ne va face turul pub’urilor, intr’un minunat pubcrawl. Din tur vor face parte urmatoarele locatii: Republic Pub, Ludwig Bavarian Bierhaus, Beraria Ursus, Klausen Burger si Le General.
  • cupa bloggerilorVineri, 14 octombrie incepe mult asteptata editie cu numarul 2 a cupei bloggerilor. Dupa ce prima editie, care a avut loc la Brasov, a fost castigata de catre clujeni (adica noi), organizatorii au decis (cum era si normal) ca urmatoarea editie sa se desfasoare la Cluj! Programul complet il gasiti aici.  Asadar, va asteptam cu mic cu mare, cu adolescenta si babe, sa ne sustineti echipa … cupa trebuie sa ramana’n Cluj!

So’, indiferent ca sunteti amatori de comedie, sau vreti sa aflati mai multe despre minoritati la un pahar de bere, ori vreti sa ne sustineti in competitia sportiva … orice ati avea in agenda, lasati totul balta si haideti la Cluj, pentru ca weekendu’ asta e intens!

P.S.

Daca ajungi de Joi ai ce face .. sa nu crezi ca Joi seara nu avem program


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Umbla … creanga

Next Post

Ei merg la U Cluj – Kuban Krasnodar

Related Posts

Te’ai inscris la TEDx Cluj?

Ce faci in 20 Mai? … iti spun io … daca nu aplici repede aici .. indiferent ca esti sau nu din Cluj, nu o sa faci prea bine … adica … o sa pierzi sansa de a participa la un extraordinar eveniment … v-am mai spus io de TEDxCluj – Generating Change … si avand in vedere ca pretu’ ii unu mai mult decat accesibil … la doar 170 RON, ai parte de o locatie extraordinara: Muzeul de Arta / Banffy Palace, cu incepere, ma gandesc eu de la orele 9 dimineata (bem si noi o cafeluta inainte de a vedea speakerii eventului, cu o pauza de masa, plus inca cateva de tigara slash socializare …
citește mai mult