fbpx

Ei merg la U Cluj – Kuban Krasnodar

Pentru ca asa mi’ so’ parut mie corect, pentru ca am fos miscat de comentariile lor, am decis ca biletele sa mearga la ei!

Catalin Wiki, October 7, 2011 at 3:56 pm

In ultima vreme sunt tot mai scarbit de lumea “manelizata” a fotbalului. Scandalul perpetuu, impotenta nationalei, japitele de la bratul fotbalistului X, ce si cine a mai tras ceva pe nas ( sau pe altceva :)) ) … astea sunt subiectele la zi in pseudo-fotbalul romanesc de azi. Si totusi eu ma duc la fotbal !!! . Imi place jocul, imi place ceea ce reprezinta, imi place ideea din spatele jocului … si cred ca toata lumea simte la fel. “Anyway” (cum zice neamtzu’ :)) ) asta as vrea eu sa vad la meciul lui “U” , asta astept eu de la meciul lor de “intoarcere” … spectacol si fair-play, acest “panem et circenses” modern…

sebi, October 10, 2011 at 6:26 pm:

Dane
Si eu ar trebui sa castig unul din cele doua bilete si iti spun si de ce. Eu tin cu “U” de cand ma stiu, mergeam si pe stadion acum multi ani, insa de cand au aparut asa-zisii suporteri, niste tulburati care vin la stadion sa refuleze, am preferat sa stau acasa. Poate acest eveniment va schimba ceva si ne va aduce din nou la stadion pe toti cei ca mine(cred ca foarte multi), mai ales ca securitatea va fi alta decat pe Moina. In plus, as vrea sa vad meciul lui Pojar din deschidere, care cred ca va fi cu adevarat un spectacol. HAIDE “U” !!!

bilete U ClujPentru ca asa mi’ so’ parut mie corect, pentru ca am fos miscat de comentariile lor, am decis ca biletele sa mearga la ei!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Wekeendu’ asta’n Cluj

Next Post

Meci inaugural pe Cluj Arena

Related Posts