fbpx

Festivalul Artelor si Multiculturalismului

Cand spuneam ca iubesc Cluju’, cand spuneam ca e un super oras, cand spuneam ca e o super comunitate aici participanti FAM 2011 nu vorbeam tampenii!

Dragii mei cititori, cu surle si trambite va anunt ca in perioada 14-16 Octombrie, are loc in Cluj prima editie a festivalului Artelor si Multiculturalismului Cluj Napoca!

Festivalul Artelor şi Multiculturalismului Cluj-Napoca aduce trei zile de activităţi, prezentări şi performanţe ce acoperă toate domeniile artistice: literatură, muzică, performanţe teatrale, sculptură, pictură şi fotografie, dans şi film, dar şi activităţi sportive. De asemenea, se vor atinge şi evenimente din zona gastronomiei. Locaţiile principale ale FAM Cluj-Napoca sunt Piaţa Unirii şi Muzeul de Artă.

Cu alte cuvinte, o sa vedem in toata splendoarea lor, cultura, traditiile si obiceiurile comunitatiilor participante …

expoziții de costume tradiționale egiptene și scrieri ale numelor în limba arabă pe papirus, haine și costume tradiționale palestiniene, moldovenești și instrumente muzicale poloneze. De asemenea, publicul curios va putea să ia parte la prezentarea meșteșugurilor și a diferitelor machete din partea comunității ucrainene și la meșteșuguri, cărți și haine tradiționale din Maroc. Comunitatea din China va prezenta tehnici de servire a ceaiului și expoziții de cărți chinezești, caligrafie și tehnici de tăiere a hârtiei. Nu vor lipsi nici zodiacul chinezesc sau artele marțiale. Mai mult, meșteșugarii maghiari vor fi prezenți printre invitați cu ale lor costume și meșteșuguri populare. Standul Japoniei va organiza un atelier de origami și costume tradiționale japoneze.

Mai multe detalii despre comunitatile participante, evenimente și programul FAM Cluj-Napoca gasiti pe multiculturalism.ro si / sau facebook.com/FAMCluj


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Grecia … prin obiectiv

Next Post

De ce insista lumea sa fie mintita?

Related Posts