fbpx

Dumnezo’ nu bate cu bota!

Ori de cate ori aud ca cineva nu merge la lucru din cauza ca are toxiinfectie alimentara, ma ia cu transpiratii… De la atata ras. Pe bune? Asta, din punctul meu de vedere, e cea mai penibila scuza pe care un angajat o poate da la angajator.

Cand eram copil, inventam tot felu’ de cehstii… PLM, eram in stare sa mancam creta. Oricum, faceam ceva. Nu ne apucam de mintit. Adica no’, io inteleg, e o scuza la indemana si destul de greu de verificat… Ce o sa faca? Doar nu o sa intre in buda dupa tine!

Acum vreo 4 – 5 zile, un amic de-al meu nu a mers la munca, invocand fix motivul asta. Si ii zic:

– Pe bune ma? Asa imaginatie slaba ai? Numa atata ai putut scoate din tine? Pfff, de eram in locu lu’ sefut-o intram cu tine in buda sa vad cum te caci.

big_cat_eyes poza Allen Ke

Cand batranii ziceau ca:

Dumnezo’ nu bate cu bota!

Stiau ce vorbesc… Serios! Ieri m-am dus eu acasa, de la birou! Ghici de ce?!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Medicamente, medicamente

Next Post

Mai mare nu inseamna mai tare!

Related Posts

La pensie

Pana acum cateva saptamani, eram convins ca la pensie, imi voi cumpara o rulota, si voi calatori, impreuna cu buburuza, prin toata lumea asta … ca no’ , plozii sunt bine merci, nepotii la fel … asa ca nu am mai avea de ce sa ne facem griji, astfel, prioritatea numaru’ unu, devenind relaxarea … binenteles, asta pana am vazut casa pe care ne’au pregatito’ cei care administreaza fanclubu’ ciuleapunctro, filiala Porec, Croatia
citește mai mult