fbpx

Valentine’s day

Ba o venit si ziua asta, nu o sa ma apuc sa va spun cat mi de rau de la tatae inimioarele alea ce le vezi in juru’ tau … de la inimioara pusa pe clanta de la intrarea in primarie, pana la semaforu’ de la trecerea de pietoni, de la gurade canal in forma de inimioara, pana la usa bisericii, de la firele lu Basescu aranjate in forma de juma de inima franta, pana la curu’ lu Udrea .. pasta tat, da oriunde imi intorc privirea vad numa inimioare si inimoci!

Da, nu despre asta vreau sa va vorbesc, nu am sa va spun ca io unu nu sunt de acord cu valentine’s day .. nu is de acord cu ea nu din cauza a ceea ce reprezinta, nu sunt de acord din cauza ca mi se pare de porc faptu’ ca nu sarbatorim macar si Dragobetele … adica daca tat ne iubim atat … ce plm, nu ne putem iubii si pe 24? … numa pa 14?

No’ in fine, nici despre asta nu vreau sa va vorbesc, in schimb vreau sa va spun ca nu ii inteleg pa aia ce is impotriva la Valentine’s day … adica plm, organizeaza tat felu’ de manifestatii pe tema asta, impart fluturasi, isi exprima frustrarea pa tate mediile posibile: de la telefonu’ dat la bunica’sa pana la gandu’ telepatic trimis catre necunoscutu’ trecator de pe strada.

Adica, ma te inteleg ca nu vrei sa sarbatoresti ziua asta .. chiar te inteleg, si chiar iti respect decizia .. da de aici si pana la fanatismu’ ca esti impotriva ei…mi se pare prea mult.

Ii ca si cand mai aud / citesc de aia care is impotriva la manelisti … serios amu’, ati mai auzit voi manele? Ca io unu nu am mai auzit de ani de zile … Daca ati auzit, poate e o problema cu cercu’ unde va invartiti … I.C.Z?

iluminare

Si, nu inchid acest articol, decat dupa ce va spun traditionalul sa va iubiti! (nu doar de valentine’s day)


10 comments
 1. Eu sunt de acord cu tine (@ciulea) atata timp cat tie nu iti place VD si nu pomenesti ca nu iti place VD sau orice altceva legat de VD. Acum ca ai scris blogu asta despre VD nu mai pot fi de acord cu tine, desi sunt 100% de acord cu ce ai spus despre VD in articolu de mai sus.

  Intelegi cum zic?

  1. @io inteleg perfect ce zici, aia ma gandeam si io dupa ce am scris articolu’ … da nu puteam sa nu il public ca ii credinta mea…si cu toate astea se denatureaza din cauza ca am scris’o … o avalansa de …

 2. La fel am auzit si dicutii referitor la ce porcarii de emisiuni sunt la TV…asa zisele talk-showuri. Dar ceea ce nu pricep e ca “intrigatii” se uita la asa ceva si nu isi dau seama ca ei tin telecomanda in mana…decizia e 100% a lor. Asta aleg …la asta se uita.

  @io…nu am inteles nimic

 3. Cred ca incercam sa ii copiem pe americani mult prea mult. Practic noi sarbatorim sarbatorile lor, care oricum sunt multe prea comerciale si cam toate pe care le au trebuie sa corespunda cu oferta la vre-un lant de magazine.

  Si ce este mai rau, este ca noi sarbatorim Valentine’s day, care pentru noi (crestini) nu inseamna nimic, si ce este mai rau e ca toate fetele se asteapta sa primeasca acum (si nu pe 24) multe cadouri si alte chestii, in loc de o felicitare si o declaratie de dragoste asa cum este normal si in America si aici.

  Dragobete este consider de catre aproximativ toti romani ca o sarbatoare pentru cei batrani.

 4. Ai drepate. Mare dreptate. Eu una am sarbatorit ca trebuia sa ies cu prietenul meu la un suc cu prietenii nostri. Am primit si cadouri.M-am iubit si acum si o sa ma iubesc si pe 24. Daca nu sunteti de acord cu aceasta zi si nu vreti sa o sarbatoriti, n-o sarbatoriti si gata. Nu va obliga nimeni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ce mai faci?

Next Post

Comunicarea asta …

Related Posts