fbpx

Ce mai faci?

Pur si simplu, asa in general .. ce mai faci? Cum o mai duci?

Nu vreau sa discutam de conditiile econimice din tara, nu am chef sa dicutam de cine si’o pus’o prin vami, si ce spagi au fost platite si cui ca sa se poata angaja in vama …si prin urmare sa se poata intampla tat dezmatu’ asta.

Nu ma intereseaza daca te dispera faptu’ ca guvernu nu face nimic, nu vreau sa discutam despre ingalzirea globala (care intre noi fie vorba, o fo’ cam frig iarna asta prin Cluj), nu vreau sa aud nimic de problema cainilor comunitari, am sa te rog sa nu imi spui absolut nimic de Rosia Montana, si de toate solutiile pe care, fundu’ tabacit de stat pe scaunu tau de corporatist le’o gasit.

Efectiv nu ma intereseaza de problemele legate de banci, sau de cine stie ce furnizor de servicii, te rog lasa pentru cateva momente cacaturile care ti se intampla in trafic, lasa’l dracului pe soferu’ ala de duminica ce o iesit joia la trafic, hai sa nu discutam nimic de tampitu’ ala ce t’o luat locu’ de parcare.

Ia o pauza, departeaza-te de toate si tot ce inseamna cotidian, trage o gura de aer, inalta-te pe varfu’ degetelor, expira, si odata cu aerul din plamani, scoate si acele mici neajunsuri care nu te lasa sa vezi dincolo de ziua de ieri, si raspunde-ti sincer la intrebarea din titlu’Speranta

Tate’s bune?


15 comments
  1. Revolutie tacita. Ma minunez de fermoarul rosu de pe hanoracul meu, si de cum reflecta lumina cand il tin tensionat, in directia luminii primaveratice venite din directia balconului.

  2. Pai daca nu sunt problemele atunci ce mai este? Cred ca fac cam ce face toata lumea, incearc sa gasesc o cale sa plec din Romania (si sa nu ajunga pe o plantatie ceva), altceva nu prea multe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Parinti, treziti-va

Next Post

Valentine’s day

Related Posts

BCR, refinantare?

Printre ei, si eu. Si bineteles, ca primu’ pas, a fost catre BCR, ca doar la ei aveam creditu’ (ma gandeam ca scap de niste comisione: gen taxa notar, ipoteca … ca plm, se putea face un act aditinal), asa ca imi depun dosaru’, si imi spune ofiteru’ de credit ca ii pa vine, te refinatezi clar, in doi timpi si trei miscari, asteptam numa sa vina cu stampila rosie de la Bucuresti pa el … tate’s bune, nu iti fa griji … si vine, cu stampila rosie, da nu aia buna, aia cu respins, si incep sa fac scandal, ca de ce … de ce plm ati respins dosaru’? Fiti domni si dati’mi un motiv. Ca doar va obliga legea, voi imi cereti mie aia, aia si aia, daca le indeplinesc imi dati creditu’, nu? No’ io am plus aia, plus aia, si plus aia, de ce nu imi refinantati creditu’? … si toata chestia asta o durat vreo’ 3 luni, am facut vre’o 3 plangeri .. fara sens, acelasi raspuns cretin: nu va incadrati .. si io ii intrebam ce anume nu e bun …
citește mai mult