fbpx

Ce mai faci?

Pur si simplu, asa in general .. ce mai faci? Cum o mai duci?

Nu vreau sa discutam de conditiile econimice din tara, nu am chef sa dicutam de cine si’o pus’o prin vami, si ce spagi au fost platite si cui ca sa se poata angaja in vama …si prin urmare sa se poata intampla tat dezmatu’ asta.

Nu ma intereseaza daca te dispera faptu’ ca guvernu nu face nimic, nu vreau sa discutam despre ingalzirea globala (care intre noi fie vorba, o fo’ cam frig iarna asta prin Cluj), nu vreau sa aud nimic de problema cainilor comunitari, am sa te rog sa nu imi spui absolut nimic de Rosia Montana, si de toate solutiile pe care, fundu’ tabacit de stat pe scaunu tau de corporatist le’o gasit.

Efectiv nu ma intereseaza de problemele legate de banci, sau de cine stie ce furnizor de servicii, te rog lasa pentru cateva momente cacaturile care ti se intampla in trafic, lasa’l dracului pe soferu’ ala de duminica ce o iesit joia la trafic, hai sa nu discutam nimic de tampitu’ ala ce t’o luat locu’ de parcare.

Ia o pauza, departeaza-te de toate si tot ce inseamna cotidian, trage o gura de aer, inalta-te pe varfu’ degetelor, expira, si odata cu aerul din plamani, scoate si acele mici neajunsuri care nu te lasa sa vezi dincolo de ziua de ieri, si raspunde-ti sincer la intrebarea din titlu’Speranta

Tate’s bune?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

15 Responses

 1. szili90 spune:

  Bă aproape, niște probleme de sănătate care SPER să se rezolve în câteva zile. În rest, tot mai bine pe zi ce trece . 🙂

 2. alex bartis spune:

  da. multumesc de intrebare

 3. Rasta Man spune:

  Revolutie tacita. Ma minunez de fermoarul rosu de pe hanoracul meu, si de cum reflecta lumina cand il tin tensionat, in directia luminii primaveratice venite din directia balconului.

 4. Ce mai fac? Ma bucur de viata!!!

 5. buburuza spune:

  un pic stresata ptr ex de maine, care btw abia astept sa treaca, ma bucur ca te intereseaza 🙂 @ zoro nu pricep ce-ai scris!
  dar tu ce mai faci ? esti bine?

 6. Marian spune:

  bă, bine. doar n-o să-ți spun că fac rău ca să te bucuri :d

 7. scorpio spune:

  tate’s bune,doar ca ma chinui cu o raceala…:))

 8. A.Razvan spune:

  e dimineata
  cafea
  rulez un coziasi
  fericit
  implinit
  sanatos
  liber

 9. Studiez materii inutile. Mersi de întrebare 🙂 .

 10. Alex spune:

  Pai daca nu sunt problemele atunci ce mai este? Cred ca fac cam ce face toata lumea, incearc sa gasesc o cale sa plec din Romania (si sa nu ajunga pe o plantatie ceva), altceva nu prea multe.

 1. februarie 11, 2011

  […] This post was mentioned on Twitter by PANFI and Szilard Sarkozi, Dan Ciulea. Dan Ciulea said: Ce mai faci? http://bit.ly/hMq06q […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.