fbpx

Comunicarea asta …

Ca tot o fost ieri ziua celui mai iubaret Valentin din America, mi-am adus aminte de o poveste de dragoste .. poveste, care daca nu ma insel mi’o relatat’o sora’mea .. acum ceva timp …

Asadar, fara a mai sta prea mult pe taste, va spun ca erau doi tineri .. tinerii astia se iubeau extraordinar de mult, asa de mult se iubeau, incat intr’o zi, au hotarat sa isi lege destinele .. printr’o hartie … asa ca s’or luat de mana si s’or dus la sfat ca sa primeasca cei 150 de EURO pe care primaria ii dadea la tinerele ciori care se transformau in porumbei … cu acte.

Prima zi de tineri casatoriti, proaspata sotie, vrand sa isi impresioneze porumbelu’ ii gateste singura mancare pe care o stia sa o pregateasca .. si anume: cartofi prajiti cu carnat … la fel de prajiti. Sotul este atat de incatat de cina, incat in aceea noapte ii ofera porumbitei sa guste din fructu’ pasiunii.

reflectie lac

Vazand porumbita ca porumboiu ii atat de incatat de mancare, a 2-a zi ii pregateste acelasi lucru … din nou efortu ii este rasplatit cu vorbe dulci si afectiune … a 3-a zi la fel, al 25-lea an la fel, si uite asa, ajung tinerii porumbei, in hiene batrane consumatoare de pastile ridicatoare de … moral, sa manance in fiecare seara minunata mancare de cartofi prajiti cu carnat  ..

Pe patu’ de moarte, el, ii spune: Vino la mine draga mea, vreau sa iti spun ca ai fost o sotie extraordinara, cel mai bun prieten al meu, porumbita mea .. dar am o marturisire de facut … nu mi’o placut niciodata carnatu’ prajit … Ea: vai dragu’ meu, sa stii ca intotdeauna mi se facea rau de la el!


8 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Valentine’s day

Next Post

Unde mancam in Cluj

Related Posts

Visul lui Crinel Turnălceanu

Se juca cu roboţei făcuţi din pachetele de ţigări ale tatălui şi visa că într-un viitor nu prea îndepărtat fiecare om va avea un robot care îi va coordona activitatea stăpânului şi va raporta Robotului Şef orice mişcare necuvincioasă şi rebelă. La gradiniţă el era acel băieţel nevinovat care îi spunea tovarăşei educatoare care dintre copii arunca jucăriile pe jos, cine făcea pipi în pantaloni, cine nu îşi termina sendvişul, cine fugea prin curte. Şi pentru această muncă, tovarăşa educatoare îl recompensa cu buline roşii, drept urmare avea cele mai multe buline; la fel şi în şcoală şi la facultate doar că primea altfel de recompense uteciste
citește mai mult