fbpx

Ursus …

Dupa cum bine stiti, ieri conducerea SAB Miller a anuntat ca va inchide fabrica URSUS din Cluj, si ca va disponibiliza 150 de angajati.

Nu ma deranjeaza efectiv ca se inchide fabrica din Cluj, nu de alta, da io’ inca de pe vremea cand porcu’ era gras in ceea ce pribveste imobiliarele, ziceam ca de ce draq nu isi schimba astia locatia la fabrica de bere din Cluj … sa o duca pa undeva pe la periferia orasului …

prima reclama fabrica de bere ursus

sursa foto Radu Neag

Ce ma deranjeaza e ca se pierde unul din putinele branduri ale Clujului … adica, da ma, recunosc ca nu am mai baut Ursus de cand am descoperit nefiltrata, singuru inconvenbient (inafara de faptu’ ca 150 de oameni o sa ramana fara loc de munca) e ca studentii din Hasdeu nu o sa mai fie imbatati cu mirosu’ de drojdie fermentata … da ma sunt de acord, dupa cum spuneam, ca fabrica in sine trebuie sa plece din oras … dar nu trebuie sa o inchida … e un simbol a Clujului de 132 de ani … e ceva!

Si ca si sugestie, daca tat o inchideti, poate va ganditi sa faceti un muzeu – bar a regelui!


9 comments
  1. Daca fac ce sper io, va fi muuult mai fain si bine:
    Reteta: se lasa o fabrica mica din care sa curga…direct in …pahar. Un fel de hofbrauhaus… cu bere care sa se faca si sa se bea pa loc…intr-un pub numa si numa de bere. PLM…daca ar face si hefeweizen de calitate…ar rupe gura targului, mai ales ca ii langa hasdeu.

    Oricum, in ultima vreme…am auzit tat mai multa lume ca ceva s-o’ntamplat cu ursusu…ca nu mai ii cu o fo’. Io nu ma pronunt..ca nu am mai beut de mult.

    numa bine din salciua.

  2. Dupa cum zice si “io” adica el, nu io.. stiu ca ramane o mica fabrica si un pub.. dar ce vor face cand isi vor da seama ca o mica fabrica nu poate face fata unui HASDEU si Cluj infierbantat?? .. desi ne-am taiat singuri craca cu setea de nefiltrata !

    .. ar trebuii sa fim mai rafinati si sa NE mai filtram optiunile 😉

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Obsesie … culinara

Next Post

Risipitori

Related Posts
EduHack 2021

EduHack2021

Pentru al 3-lea an consecutiv, ROTSA în parteneriat cu Techcelerator și ClujHub organizează cel mai mare hackathon de…
citește mai mult