fbpx

Untold, prima zi de festival, așa cum am simțit-o eu

Și când mă refer la așa cum am simțit-o eu, mă refer la faptul că am fost destul de prins cu Fantasmagia în parc, pentru că suntem prezenți și noi în cadrul festivalului Untold cu animatorii de la Fantasmagia (pe lângă animația pe care o facem în parc: mimi, oameni pe piciorange, prințese, vrăjitoare, contele Dracula etc, mai oferim și servicii de facepainting / body painting în ton cu #UntoldFestival și, pentru a nu te pierde în mulțime, baloane cu heliu).

Întârzieri

În relația cu comercianții, mă rog, pot să spun în relația cu mine, au fost ceva probleme, personal nu am avut curentul instalat, decât la câteva ore de la începerea evenimentului. Cu toate acestea, Nely, tipa care e direct responsabilă din partea organizatorilor de relația cu Fantasmagia, și-a făcut treaba mai mult decât exemplar, rezolvând problema elegant. Am fost surprins plăcut de ea, pentru că deși era o situație stresantă, a reușit să-și păstreze calumul și să-și canalizeze energia înspre remedierea neprevăzutelor.

În relația cu omul de festival, personal mi-am scos acreditarea cu o zi înainte, nu a fost multă lume… nu cred că am stat mai mult de 20 minute în birou. Da, e drept, erau puțin înafara subiectului, dar cred că acest lucru s-a întâmplat și din cauză că am fost printre primii care și-au făcut apariția la ridicarea brățărilor.

Din ce am văzut plimbându-mă prin parc, ieri, la intrarea dinspre Opera Maghiară cel puțin, au avut o întârziere de  30-45 minute la deschiderea porților pentru publicul larg.

Acceptabil spun eu, având în vedere numărul mare de oameni.

Plata

În ceea ce privește sistemul de plată, mi se pare senzațional. Personal mi-am luat cardul în 3 secunde (și nu era unul preplătit). Plata se face extrem, extrem de ușor… nu cred că există cineva care se poate plânge de sistemul de plată, indiferent că ești plătitor sau încasator. (Bravo Banca Transilvania!)

Un prieten de-al meu din București, care a ajuns doar la ora 22 în Cluj, în 3 minute și-a luat cardul și în încă 3 minute ne-amluat și berile, și toate acestea în cardul concertului Fedde Le Grand de la Ursus untold Arena, cred că în momentul respectiv era peste 30.000 de oameni pe Cluj Arena.

Atmosfera

Fiind cu treabă și un mare, mare fan a lui Akua Naru, primul concert pe care l-am văzut a fost al ei. Nu are rost să vă spun că a fost senzațional, că probabil sunt subiectiv. Oricum, vă spun că atmosfera de la The Forest, scena din parc, am mai resimțit-o doar la Summer Well Festival și acesta este cel mai fain festival la care eu am participat (mă refer strict la atmosferă).

Mi-a plăcut cum este amenajat Parcul Central, mai ales zona de chill de la Iulius Mall, care au considerat foarte bună ideea pe care am avut-o la LollyBoom, preluând-o și denumind-o în Copacul Fermecat.

Seara, am reușit să ajung și la Fedde Le Grand. Senzație ce au reușit să facă pe Cluj Arena!

UntoldFestival - Photo by Anca DobocanPhoto by Anca Dobocan

Sonorizarea

Magică. Abosolut magică, nu cred că am mai fost la vreun festival, unde să fie o asemenea sonorizare.

Concluzia

A fost o primă zi senzațională de festival. Clujul avea nevoie de așa ceva, să înceapă ziua cu numărul doi!

 


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. February 24, 2016

    […] UNTOLD, CEL MAI BUN FESTIVAL DIN EUROPA ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA, in 2015. […]

  2. July 14, 2016

    […] Nu vă țin eu prea mult la discuții pe tema asta, sunt convins că știți exact ce și cum trebuie să faceți pentru a vă activa opțiunea și pentru a intra în concurs (cei care aveți nevoie de mai multe detalii, la acest link veți găsi răspunsurile la tot ce vă nedumerește), eu am să vă las doar cu un extras și un link către ce a însemnat pentru mine prima zi de festival Untold 2015: […]

  3. August 4, 2018

    […] Bun, acum chiar că nu mă mai lungesc și vă mai spun doar că nu am neglijat scopul principal al festivalului, scenele. Sincer să fiu, singurul artist pe care am vrut să-l văd, obligatoriu, din ziua cu numărul 2 a fost YellLow (i-am descoperit și m-am îndrăgostit de ei la prima ediție UNTOLD). […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.