fbpx

Summer Well, august 2013

In weekend am fost la Bucuresti, pentru festivalul Summer Well.

Domeniul StirbeyLocatia

Domeniul Stirbey este un loc absolut fabulos, poate nu chiar ca si castelul Banffy (aroganta maxima de clujean), dar oricum este o locatie superba si cu siguranta cand voi mai trece prin Bucuresti, Buftea, o sa-mi dedic cel putin cateva ore pentru a vizita aceasta minunata locatie.

Adevaru-i ca organizatorii merita sa fie laudati pentru alegerea locatiei!

Organizarea

Transportul

Personal am mers cu masina, nu pentru ca nu ar fi pus la dispozitie mijloace de transport, ci din cauza ca mi-a fost frica de imbulzeala de la intoarcere. Si am avut dreptate sa-mi fie… Cumva era de asteptat ca 7.000 de oameni sa nu incapa in autobuzele puse la dispozitie. Nu critic, constat. Cine critica, il judec, nu prea o gandit problema. Parcarea, care era chiar la intrare m-a costat 5 lei/zi.

Scena, sunetul

Au fost doua scene fata-n fata. scena mare a fost chiar faina, inalta.
20130812-152225.jpgSunetul a fost de invidiat.

Zona de mancare

A fost slabuta, si cand zic slabuta ma refer la oferta. Nu prea aveai din ce sa alegi. De scump nu a fost scump, eu mi-am luat cu 2,5 token o portie de pui cu ceva sos de iaurt. A fost OK, zic eu.

Lineup

Personal am mers la Summer Well doar pentru The xx, nu zic ca restul sunt anonimi, din contra spun ca sunt eu ignorant. Si nu imi pare rau ca am mers (doar pentru The xx, as merge din nou 1.000 km, doar pentru a-i auzi o ora-n concert).

Concluzia

A fost un festival reusit, ma rog o prina zi a festivalului reusita, pentru ca nu am stat decat la prima din cele 2 zile de festival. Ma bucur ca am fost!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Luna Plina – Festivalul Filmului Horror si Fantastic, editia 2

Next Post

Angajatorii si pasiunea

Related Posts