fbpx

Spitale publice din bani privați

UNTOLD continuă tradiția de a le oferi fanilor șansa să contribuie la cauze sociale care vin în ajutorul celor din jur. Astfel, în acest an, odată veniți la festival, fanii pot face fapte bune susținând proiectul ,,Spitale publice din bani privați”, proiect inițiat de actorul Codin Maticiuc și Fundația Metropolis. 

Astfel, cei care își doresc să se implice pot contribui la renovarea spitalelor din România, inițiativă pornită de Codin Maticiuc și Fundația Metropolis încă din anul 2016.

Până în prezent au fost reabilitate mai multe proiecte (secția de hematologie pediatrică de laSpitalul Fundeni, secția de infecțioase și secția de pediatrie de la Spitalul Piatra Neamț), iar investițiile totale de până acum se ridică la peste 400.000 de euro. 

Cel mai recent proiect al asociației Metropolis este renovarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Piatra Neamț.

Fundația Metropolis are peste 20 de activitate, de când familia mea a construit un orfelinat, un centru de zi și unul de tineri. De câțiva ani am pornit inițiativa #spitalepublicedinbaniprivati prin care ne-am propus să renovăm spitale din România. Am făcut-o deja cu secția de hematologie pediatrică de la Fundeni, suntem la Piatra Neamț unde am terminat băile, construim un lift la secția de infecțioase și urmează pediatria. Am fost și pregătim un proiect și la Tecuci

Codin Maticiuc

UNTOLD se alătură astfel inițiativei de bine prin care sunt reabilitate spitale din România, oferind vizibilitate proiectului în cadrul festivalului, dar și punând la dispoziția fanilor mecanici simple și rapide de donație, în cele 4 zile de distracție.

Donațiile se pot face oricând pe toată durata festivalului, la 15 căsuțe de Credit Point poziționate în perimetrul UNTOLD, până pe 13 septembrie, la ora 10:00. Participanții care au realizat top-up-ul online au posibilitatea ca din contul lor de festival să doneze sumele necheltuite de pe brățări pentru proiectul ,,Spitale publice din bani privați”, în perioada 13-17 septembrie. 

În plus, Fundația Metropolis va avea propriul stand la festivalul UNTOLD, iar Codin Maticiuc va fi prezent acolo în fiecare zi, în intervalul orar 16:00 – 18:00, pentru a le oferi informații tuturor celor care își doresc să afle mai multe despre inițiativa sa.

Continuăm să ne implicăm și să sprijinim inițiativele care fac bine României! De data asta, festivalul se transformă într-un ambasador al binelului, dar și într-un spațiu în care Fundația Metropolis și Codin pot să își prezinte proiectul zecilor de mii de oameni prezenți la festival. Și nu în ultimul rând, pentru cei care vor dori să susțină inițiativa, am pregătit mai multe mecanisme simple de donare în timpul festivalului, dar și după festival.

Aștept să înceapă distracția la Cluj-Napoca și să donez și eu cu brățara de festival. Am încredere că vor fi mulți cei care vor face la fel!

Edy Chereji, Director de Comunicare UNTOLD

UNTOLD va avea loc între 9 și 12 septembrie 2021.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

JiP 2021: Parcul Etnografic

Next Post
Jazz In The Park - Mega Image

Start Jazz in the Park

Related Posts

Duminica daruim!

Va asteptam cu mic cu mare, si daca aduceti cu voi si o felicitare pe care sa o punem in plasa de cadou a bunicutiilor e si mai bine… gandurile bune intotdeauna si-au gasit destinatar! Ne vedem duminica, 18.12.2011, incepand cu orele 13 la Polus Center Cluj in food court!
citește mai mult

Pe astia cine’i reclama?

Ma, sunt cateva categorii de vanzatori, care, din punctu’ meu de vedere, sunt de cea mai joasa speta .. serios, nu m’as angaja acolo nici impuscat … sau, daca as avea pistolu’ la tampla, nu m’as cobori la nivelu’ lor … Sa o luam, sistematic, ca un inginer pe hartie, ce’s, cu inceputu’.
citește mai mult