fbpx

Un nou loc în #Cluj de întâlnire a pasionaților de inovație și tehnologie high-end

Clujul este un magnet pentru tot ce înseamnă IT. De la evenimente dedicate și până la magazine specializate, în Cluj găsești tot. Nu zic că e buricul, o spune realitatea din piață. Smart-ul Shopul Orange, primul de acest gen din Europa, a fost primul pas spre deschiderea unor astfel de locuri.

Nu știu câți dintre voi știu că magazinul Media Galaxy din Polus Center Cluj a fost închis pentru reamenajare. Oamenii au investit undeva la 500.000 de EURO aici și sunt sigur că după ce se va redeschide (unitatea reamenajată se va deschide oficial în data de 25 august 2016, la ora 10:00) că acesta va devinii unul din locurile preferate de întâlnire a pasionaților de inovație și tehnologie high-end. Sunt convins de asta!

Cei 40 de specialiști din magazin sunt pregătiți să răspundă solicitărilor și să ofere consiliere profesională pentru alegerea celor mai potrivite produse dintr-o gamă de peste 30.000 de articole.

Paleta de servicii oferite de Media Galaxy® vine în completarea experienței de cumpărare unice. Astfel, clienții pot beneficia de servicii de transport și instalare la domiciliu, rambursarea diferenței de preț în cazul în care post-achiziție găsesc un preț mai mic în altă parte și de posibilitatea de a rezerva online și a ridica produsul din cel mai apropiat magazin sau de a comanda de pe platforma online produsul testat. De asemenea, cumpărătorii pot accesa o serie de soluții de finanțare flexibile, precum credit instant în magazin, credit de consum online sau programe de rate cu dobândă și fără pentru posesorii cardurilor de credit.

MediaGalaxyPolusCenterCluj

Și, ca orice business care se respectă, odată cu marea redeschidere din 25 august, noi, clienții ne vom putea bucura de prețuri promoționale la sute de articole, din toate categoriile. Promoția este valabilă în perioada 25 august – 15 septembrie 2016, dar din păcate stocurile sunt limitate… deci poate ar fi bine să nu ne lăsăm pe ultima sută de metri.

Așadar, să-i urăm un bine ai revenit! și să le trecem pragul celor de la Media Galaxy din Polus pentru a vedea cum au amenajat cei 2.800 de metri pătrați.


2 comments
  1. Desi preturile lor nu sunt cele mai ieftine, am fost surprins sa vad ca, de multe ori, sunt sub emag. Ceea ce e foarte bine.
    Ma voi intoarce in Cluj si le voi calca pragul, merci de heads-up!

    1. Acum delta T, când GPS-urile nu erau pe telefonele mobile, de fapt cred că nici nu aveam smartphone, primul GPS de la ei l-am luat. A fost cel mai ieftin de pe piață la momentul ăla. Sincer îs curios de ce au făcut acum în materie de amenajare și cum le sunt instruiți angajații.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cu cine mă văd la Lună Plină – Festivalul Filmului Horror și Fantastic?

Next Post

Culinary foray into Portugal

Related Posts

ClujLife Awards 04

ClujLife Awards prezinta feedback-ul publicului “devorator” de evenimente, parerea tinerilor cu o viata sociala activa, ce ies destul de des. Tot ce a contat in 2013 s-a concretizat intr-o lista de nominalizati ce pot fi sustinuti
citește mai mult