fbpx

TOM JONES – în concert pentru prima dată la Cluj-Napoca!

Miercuri, 26 iunie, Sir Tom Jones va cânta pentru prima dată în Cluj-Napoca. Artistul britanic revine în România pentru a încânta publicul român cu cele mai cunoscute hit-uri, precum It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, I’l never fall În Love Again și If I Only Knew. Pe lângă cele mai cunoscute cântece din discografia artistului, Tom Jones va interpreta compoziții de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room și Praise & Blame.

Cu o carieră muzicală de peste cinci decenii, Tom Jones a câștigat admirația criticilor atât pentru show-urile live excepționale, cât și pentru cele peste 40 de albume înregistrate. Tom Jones este un artist complet, cu numeroase hit-uri care s-au clasat pe primele poziții în topurile muzicale internaționale, turnee, show-uri spectaculoase în Las Vegas, reveniri muzicale impresionante și participarea că antrenor la celebra emisiune The Voice UK.

Îndrăgit pentru vocea complexă, cu note de bariton, Tom Jones s-a dovedit a fi unul dintre cei mai versatili artiști, trecând de la pop, la R&B, country, dance, soul sau muzică gospel. Excelență să muzicală a fost răsplătită de-a lungul timpului cu numeroare distincții. În anul 2006, muzicianul a fost decorat cu gradul de cavalerde către Regina Regatului Unit, fiind invitat să concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrării jubileului de diamant. Talentul muzical i-a fost recunoscut încă de la începutul carierei, obținând premiul Grammypentru Cel mai bun debut.

A câștigat premiul BRIT Awardpentru Cel mai bun artist și pentru contribuția adusă muzicii britanice, a fost distins cu premiul Silver Clef Awardpentru Întreagă Carieră, fiind premiat și de US Songwriters Hall of Fame. A fost numit Bărbatul Anului de Revista GQsi a câștigat prestigiosul UK Music industry Trust Award.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce conține exclusiv cântece înregistrate live în celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul reprezintă o întoarcere la origini și a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). În anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit În The Room”. Albumul conține cântece scrise de muzicieni legendari, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney.

“Spirit În The Room” s-a remarcat prin mixul de naturalețe, simplitate și muzică soul. După lansarea celor două albume, a urmat în anul 2014 un turneu și multe alte apariții în cadrul unor evenimente importante precum concertul caritabil organizat de Neil Young`s Bridge School și în cadrul BBC Music Awards.

Anul 2015 a marcat începutul colaborării cu celebra emisiune The Voice UKin calitate de antrenor pentru concurenți, alături de alți artiști celebrii precum Will.i.am, Rita Orași Ricky Wilson. Au urmat alți ani plini de activitate, precum turnee și alte apariții în cadrul unor emisiuni celebre. Complexitatea sa artistică i-a câștigat faima și aprecierea atât din partea publicului matur, cât și din partea celui tânăr.

Biletele pentru concertul de pe 26 iunie 2019, Sala Polivalentă BT Arenadin Cluj-Napoca sunt disponibile online pe tomjones.emagic.ro , la mai multe categorii de preț, între 145 lei și 427,5 lei, în funcție de locul în sală. Biletele sunt, de asemenea, disponibile pe eventim.ro , iabilet.ro și în punctele de vânzare Eventim și IaBilet.

Concertul Tom Jones din 26 iunie 2019 de la Cluj-Napoca este organizat de Emagic Live și Live Nation.


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
plaja NEVERSEA

Neversea, primul festival din lume alimentat cu energie verde

Next Post
Ziua Națională a Testării Consumului Personal de Alcool

Tu cât de bine te cunoști?

Related Posts