fbpx

The Atlas of Beauty by Mihaela Noroc

Senzațional proiectul româncei noastre!

MihaelaNoroc

Mihaela Noroc, un fotograf în vârstă de 30 ani a reușit până acum, din fonduri proprii să viziteze peste 60 de țări, doar cu rucscul în spate, realizând peste 35 de fotografii pentru The Atlas of Beauty

Frumusețea înseamnă diversitate, spune Mihaela, și fix această diversitate și naturalețe încearcă ea să o surprindă cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Vă recomand să vă uitați peste fotografiile realizate de ea până acum pentru că sunt sigur că apoi veți vrea să o ajutați să-și termine proiectul.

ATLASUL FRUMUSETII nu inseamna doar imagini din intreaga lume cu fete frumoase. In spatele fiecarei fotografii sunt zile intregi de munca, de riscuri si sacrificii.

Avand un buget foarte mic pentru un astfel de proiect, fara absolut niciun sponsor, fara o echipa care sa ma ajute, ma straduiesc sa ma descurc cu mijloacele pe care le am.

Pana acum am reusit sa finantez ATLASUL FRUMUSETII din economiile realizate impreuna cu sotul meu, in cativa ani de munca. Aceste economii sunt insa pe sfarsite iar proiectul nu poate merge mai departe fara sprijinul tau.

Daca iti place ATLASUL FRUMUSETII, contribuie si tu la acest demers romanesc, unic in lume. Orice suma e binevenita si ma va ajuta sa continui si sa imbunatatesc realizarea acestei enciclopedii a frumusetii.

Daca ai un card trebuie doar sa apesi butonul “DONATE” aflat deasupra acestui text, sa alegi suma cu care doresti sa contribui si sa completezi datele solicitate.

Daca nu detii un card, poti contribui depunand o suma in contul meu personal.

Nume: Mihaela Noroc

Numar Cont: RO83INGB0000999903160259

Iti multumesc!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Netflix nu a venit (încă) în România!

Next Post

Cea mai remarcanta prezenta in online a unui local din #Cluj

Related Posts