fbpx
Târgul Online de Crăciun ,, Made in Cluj ”

Cluj: Târgul de Crăciun 2020

De fiecare dată numărăm zilele până la Crăciun. Goana după cadouri, lista de cumpărături cu bunătăți tradiționale, casa toată care capătă mirosul specific de turtă dulce proaspăt scoasă din cuptor, scorțișoară și vin fiert, orașul îmbrăcat de sărbătoare.

Cum vremurile nu ne lasă să ne târguim în piață, am pregătit, pe madeincluj.ro, un târg online cu produse de sărbători, doar de la producători clujeni.

Târgul online de Crăciun Made in Cluj

Veți găsi diverse produse specifice sărbătorilor de iarnă de la mici producători clujeni. Treceți virtual pe la căsuța fiecăruia și veți găsi o grămadă de bunătăți. Cozonaci, baigli, prăjituri, pâine făcută de mâini harnice, fel de fel de produse de patiserie și deserturi. Decorațiuni pentru casă și brad, băuturi.

Nu zic că ai lăsat găsirea cadoului perfect pentru cei dragi pe ultima sută de metri, dar poate e o idee să te uiți la micii producători clujeni pentru că s-ar putea să-l găsești. Și ce-ar fi masa de Crăciun fără bucate tradiționale și gustoase? Micii producători locali au pregătit preparate din carne specifice acestei perioade și brânzeturi gustoase.

Se poate comanda direct online, livrarea fiind asigurată de fiecare producător în parte. Târgul se va desfășura online până pe data de 23 decembrie pentru a vă putea bucura de bunătăți și produse locale de sărbători.

Consumând local (în această perioadă?) susținem atât micii producători, dar ne putem bucura și de produse calitative.

Dă de veste unui prieten care e în căutare de un cadou special sau îi plac produsele făcute local. O căsuță virtuală în cadrul târgului de Crăciun Made in Cluj te așteaptă.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Be The Headliner of the Holidays

Fanii UNTOLD și NEVERSEA au șansa să ajungă DJ îndrumați de DANNY AVILA!

Next Post
UNTOLD Odyssey

UNTOLD Odyssey – un festival organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană.

Related Posts
EduHack 2021

EduHack2021

Pentru al 3-lea an consecutiv, ROTSA în parteneriat cu Techcelerator și ClujHub organizează cel mai mare hackathon de…
citește mai mult