fbpx

5 motive pentru care să nu-ți cumperi calendarul 365+1

Nu știu câți dintre voi știu, dar minunații oameni de la Daisler Print House au realizat împreună cu cel mai important portal de timp liber din Cluj-Napoca, Cluj Life, calendarul Cluj 365+1.

Calendar_Cluj365005

Am să vă dau 5 motive pentru care să nu-l cumpărați:

  • Conține peste 40 de evenimente prenotate importante din oraș (LollyBoom, TIFF, Untold Festival, Electric Castle, Jazz in the Park, Clujshorts, Photo Romania Festival, TiMAF, Mioritmic și multe altele) – prin urmare nu o să mai puteți să dați scuza că nu ați știut!

Calendar_Cluj365004

  • Este un proiect unic, cu un design mega fain – practic nu are concurență și o să-ți fie greu să poți să-l lauzi la oameni, că ăștia o să-ți trântească fix acest argument în față: Bine, mă! Da îi singurul de pe piață, și ce că ilustrațiile lui îs bestiale, și ce că îi mult mai fain decât un calendar cu pisici? E unicul pe piață, nu știu ce să zic!
  • Este un bun cadou și costă doar 20 de lei, poți să-l comanzi online, ți-l livrează oriunde în țară – practic vă duce în stadiu în care nu mai puteți să dați scuza: nu am avut timp și nu am știut ce să-ți cumpăr. Efectiv vă crează probleme, vă spun asta din proprie experiență… am deja 2 prieteni care mi-au spus că nu e OK că nu le-am trimis până acum acest calendar pe post de cadou, pentru că am avut până acum 2 ocazii, dar că nu se supără, că mai urmează săptămâna viitoare încă o ocazie. Da, bagă zânzanie!
  • O să dați găuri în pereți! Din cauză că are dimensiunea ideală,  fix asta am făcut eu după ce l-am cumpărat. Nu e OK!
  • Este un proiect original. Asta înseamnă că neavând termen de comparație va trebui să le expicați oamenilor ce e cu frumusețea aia de calendar la voi pe perete.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

A 5-a zi pe placă… pe snowboard!

Next Post

Bunăăăăăă! Ce faci fată?

Related Posts