fbpx

LollyBoom – Cel mai apreciat festival cultural-social-artistic

Vă dați seama cât am fost de încântat când am văzut că pentru al 2-lea an consecutiv, LollyBoom – cel mai mare festival al familiei din România este nominalizat la premiile ClujLife Awards 2018 la categoria ,,Cel mai apreciat festival culturalo-socialo-artistic”.

Am fost mega fericit să văd că munca mea nu a trecut neobservată. Totuși, au fost 3 ediții senzaționale, zic eu, de LollyBoom la Cluj, Brașov și București.

Nu vă mai rețin cu melancolia mea și trec direct la subiect, în miezul problemei. Și anume vă spun (rog), nu doar pe cei din Cluj, Brașov și București, să vă răpiți 20s din timpul vostru și să votați LollyBoom la ClujLife Awards 2018, categoria ,,Cel mai apreciat festival culturalo-socialo-artistic”.

E simplu și pe lângă asta puteți  câștiga un premiu care să vă scoată din casă tot anul:

  • 100 de curse #clevertaxi (100 vouchere a câte 15 RON fiecare – total 1500 RON)
  • Acces la cele mai tari festivaluri și petreceri din Cluj, pe ~tot parcursul anului 2018: Untold (any day pass), Electric Castle (any day pass), TIFF (10 intrări la oricare dintre filme), Jazz in the Park (acces gratuit la toate evenimentele pe baza de bilete din cadrul festivalului), Smida Jazz Festival (abonament dublu), MOX (abonament), Mioritmic (abonament) și Alandala (acces gratuit la toate petrecerile Alandala Summer 2018).

Puteți vota indiferent de orașul unde locuiți, iar dacă vreți să vedeți cum am votat eu, vă invit să urmăriți filmulețul de mai jos:

Mulțumesc pentru votul acordat festivalului LollyBoom!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Platinia Cooking Battle: X-masEdition

Platinia Cooking Battle: X-mas Edition

Next Post

TEDxCluj 2018 – Connecting the Dots

Related Posts